miercuri, 6 septembrie 2017

Locuri de munca croitorie cluj 2019

Locuri de munca croitorie cluj 2019

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 25. Cele mai bune oferte de locuri de munca : joburi, angajari, oferte de munca Cluj. Anunturi online gratuite. Publici imediat anunturi cu orice doresti.


Locuri de munca croitorie cluj 2019

Firma confectii textile din Tg Mures angajeaza persoane cu experienta. BestJobs Skills Test e acum disponibil. Completeaza testul si afla care sunt aptitudinile tale forte! Cluj -Napoca Cluj Telefon validat.


Caut croitorese pentru colaborare confectii. Turda, Județul Cluj Casa Darius. Vezi toate locurile de muncă din România de pe JobZZ. Găsești și joburi din București, Iași, Brașov, Cluj , Timișoara, Oradea, Ara Suceava sau Bacău. Angajam personal calificat pentru croitorie.


Număr de telefon verificat. Spital, UPU, Sectii si Compartimente, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta CLuj - Napoca. Ne extindem echipa si cautam o gama de. Contract de muncă – direct cu un angajator irlandez.


SRL recruteaza persoane cu experienta in croitorie pentru magazine si ateliere de haine. Liliana Iamandi oferă aici cursuri de croitorie și nu puține sunt cele care vin săptămână de săptămână, determinate să învețe. Lucrator Comercial, Consultant Ing Office, Responsabil Raion Comercial și altele! Va doriti un loc de munca in domeniul Instalatii?


Modul de CROITORIE – DAMĂ sau BĂRBAŢI ( la alegere ). Publica anunturi gratuite, auto imobiliare locuri de munca. Găsește un job în Târgovişte chiar acum cu jobRapid. Noi anunțuri sunt adăugate zilnic! Ofertă de muncă in Danemarca: se cauta operatori pentru un centru de lucru CNC Biesse cu axe.


Retoucherie este un atelier de croitorie specializat in retusuri haine si in servicii de cusut si croitorie la comanda. Bacau, Caut loc de munca Bacau, Confectii - Croitori Bacau, Cosmeticieni - Frizeri . Puteți dobândi certificatul de calificare, în mai puțin de zile, în urma evaluării competențelor profesionale la locul de muncă ! Curs de calificare in croitorie. Sunt vacante 3de locuri de muncă în județul Alba, în mai multe. SUCURSALA CLUJ – muncitor necalificat la întretinerea de drumuri, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare