miercuri, 18 aprilie 2018

Rotld plata anuala

Rotld plata anuala

Contravaloarea serviciului de mentenanță anuală este stabilită de. Costul serviciului de înregistrare, mentenanță anuală și transfer drept de. Pentru persoanele juridice și fizice din România, plata se face în lei la cursul BNR . De asemenea, vă recomandăm plata on-line folosind card bancar, . Introducerea serviciului de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile.


Plata on-line a domeniilor. In principiu fiecare registrar are propriul model de plata. Ultima țară din Europa care a trecut la plata taxei anuale la domenii . ROMARG fiind registrar acreditat RoTLD. Decizia aparține ICI- ROTLD , . Tranziția spre noul sistem, în care proprietarii de domenii trebuie să plătească anual pentru mentenanța acestora, a început din primăvară. ROTLD introduce plata anuală pentru domeniile.


Institutul National de Cercetare – Dezvoltare in Informatica Bucuresti . ICI Bucuresti plata anuala domenii. RoTLD , registrul român de domenii. ROTLD va trece la regimul de plata anuală a domeniilor. Veti plati doar taxa de mentenanta anuala incepand cu data la care . RO trec la sistemul de plată anual ! Pentru a transfera domeniul la noi, trebuie să obții o cheie de transfer de la ROTLD.


Tariful de înregistrare și mentenanță anuală a unui domeniu. Evident dupa plata acestui tarif de inregistrare si mentenanta pe an, . Registrul Român de domenii. Argumentaţia lui în favoarea introducerii unei taxe anuale pentru întreţinerea domeniului, ca metodă de. Acesta este tariful practicat de RoTLD. Deținătorii de domenii.


ICI, gestionarul departamentului RoTLD. ROTLD a introdus o taxa anuala de mentenanta incepand cu data de. Cât vor plăti properietarii de domenii. Serviciul de mentenanță anuală se va putea achita începând cu data.


Rotld plata anuala

Taxa de inregistrare a domeniului se plateste anual. ROTLD pentru a afla detaliile referitoare la trecerea la plata anuala. Proprietarii de domenii. IMPORTANT: introducere taxa anuala de mentenanta pentru toate domeniile. Puteti afla data de expirare pentru orice domeniu.


Pentru obtinerea unui domeniu nu este suficient sa efectuati plata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare