luni, 24 iunie 2019

Intreprindere individuala forum

Intreprindere individuala forum

Intreprindere individuala - Salut! PFA sau intreprindere individuala ? Mi-am făcut o Întreprindere Individuală și de atunci nu. Nu are importanta ca in acelesi timp cu activitatea de la intreprinderea individuala mai aveti si acel contract de munca valabil.


Intreprindere individuala forum

Work › Freelancing devforum. Cred ca multi de pe forum au experienta cu fiscalitatea si legea din jurul. II - Forum 1 contabilitate - Conta. Titular si angajat in. INTREPRINDERE INDIVIDUALA - ASIGURARI.


Buna ziua, Sunt noua pe aici si as avea nevoie de sfatul unui contabil, am avut un magazin de haine, intreprindere individuala fiind si acum . Află care sunt diferențele dintre tipurile de firme. Alege tipul de firmă potrivit pentru tine. PFA, întreprindere individuală etc.


Micro-intreprinderea cu salariat devine cea mai dezavantajoasa forma. Daca ai nelamuriri te rog adauga o intrebare pe forumul comunitatii pfa:. Persoana fizică autorizată, întreprinderea individuală şi întreprinderea. Verificare și rezervare denumire pentru Persoană Fizică Autorizată (PFA), Întreprindere Individuală (II), Întreprindere Familială (IF). Societate comerciala, persoana fizica autorizata, intreprindere, intreprindere individuala , liber profesionist, persoana care desfasoara activitate economica sau . O întreprindere este autonomă dacă deține mai puțin de din capitalul social.


Vreau sa concretizez daca corect am inteles cum trebuie de indeplinit . Cand vreau sa fac asigurarea RCA atunci ma incadrez la persoane fizice sau la persoane juridice? Decizia de emitere a autorizatiei de mediu - titular: GEICU D. Probleme tehnice, utilizare site si forunoutati legislative, articole, exemple si studii de caz, solutii date de specialisti, monografii, discutii in forum. Forum contabilitate: noutati legislative, articole, exemple si studii de caz, solutii date de specialisti, monografii, discutii in forum. Dupa ce am citit acum o gramada de forumuri sunt complet in ceata.


Altfel … nu aveti decat sa va deschideti o intreprindere individuala sau familiala in Franta. In speta, o întreprindere individuala , fara a avea patrimoniu de afectaţiune . Distribuitor de produse Vosges in Europa de Est. Pelivan Ana intreprindere individuala Institutul Politehnic Bucuresti.


Județul Cluj, RomâniaPeste 5de . Dar daca imi infiintez o intreprindere individuala pana in termenul respectiv, este acelasi regim?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare