joi, 18 iunie 2020

Programare certificat de nastere

PROGRAMARE ONLINE STARE CIVILĂ-NAȘTERI. Depunerea actelor va avea loc la Primăria Municipiului Sibiu, sediul vechi Bd-ul Victoriei, nr. Certificate de naştere. NUMAI pe bază de programare prealabilă. Programările se obțin . De asemenea, tot cu programare online se depun şi cererile pentru obţinerea certificatului de naştere în cazul naşterii înregistrate în baza documentelor . Transcrierea sau înscrierea certificatelor de naştere emise de autorităţile străine.


Primăria competentă privind transcrierea certificatelor de naştere poate fi oricare. Serviciul de stare civilă al Municipiului Bacău introduce posibilitatea de programare online pentru transcrierea certificatelor de stare civilă eliberate de . Dovada se face cu certificatul de naştere transcris. Taxe: - procesare dosar transcriere: 8lei (regim normal) - se achită la casieria Serviciului stare civilă.


Actul de identitate, certificatul de naştere şi căsătorie ale decedatului, în original şi. Regulament de programare on line. Competenţa teritorială: cererea . Pentru părintele cetățean străin se va prezenta certificatul de naștere original, eliberat de autoritățile.


Programare certificat de nastere

Potrivit legislaţiei Republicii Moldova, actele de stare civilă reprezintă înscrisuri autentice de stat, prin care se confirmă faptele şi evenimentele ce influenţează . Transcrieri - Serviciu - Dorești să obții certificat de naștere sau căsătorie. Acest serviciu este disponibil pentru programare în vederea obținerii pe loc a certificatelor de naștere , căsătorie și deces, în cazul celor . Serviciul este disponibil şi pentru programare în vederea obţinerii certificatelor de deces care nu au fost eliberate . Stare Civilă Ploieşti (eliberarea actelor de naştere , căsătorie, divorţ, deces, livrete de familie, etc.). După înregistrarea naşterii , certificatul de naştere se eliberează unuia dintre . Apăsaţi pentru a alege serviciul. Acte de stare civilă.


Minorii în vârsta de peste ani solicită transcrierea certificatelor de naștere în . Pentru aceasta nu este nevoie de o programare prealabilă. Cerererile de eliberare a certificatelor de naștere , căsătorie, deces, formularul. TRANSCRIEREA CERTIFICATELOR ŞI A EXTRASELOR DE NAŞTERE.


Au obligaţia de a face declaraţia de naştere oricare dintre părinţi, iar dacă, din. Pentru persoanele care nu au împlinit vârsta de ani, ai căror părinţi au domiciliul în străinătate, cererea de transcriere a certificatelor de naştere se depune la . Inregistrarea naşterii. Ofițerul de stare civilă va înregistra nașterea și va transmite. Cu această ocazie se va comunica faptul că certificatul de naștere se va .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare