miercuri, 8 iulie 2020

Permis barca galati

Permis barca galati

Inscriere la cursuri Scoala de navigatie BLUE DANUBE Galati. După ce aţi ales cursul dorit, ţinând cont de prevederile Ordinului nr. Căpitănia Zonală Drobeta Turnu Severin, Căpitănia Zonală Galați : sesiuni . CAPITANIA ZONALA GALATI. CAA (Conducator ambarcatiune agrement).


Permis barca galati

Sediul : CZ Galati , Str. Certificat de conducere ambarcatiune de agrement. Locuri Galați Scoala De Navigatie BLUE DANUBE.


Incepand din data de mai incepem cursurile de navigatie, pentru a putea prinde examenul la Capitanie din luna iunie! Programarile se vor face in ordinea. EUR Cursuri permis barca clasa D (ape interioarte), 2eur. Cursuri necesare obtinerii permisului de conducator de ambarcatiuni de agrement clasa D. Delta si de inchiriat vreo barca cu motor mai mare de 5. Scoala nautica si permis D in zona Galati - Braila. Mai multe rezultate de la forum.


Permis barca galati

Giurgiu, Tulcea, Drobeta Turnu Severin, Galati şi Oficiul de Căpitanie Timişoara. Permis barca permisebarca. Ambarcatiuni echipate cu motoare de ultima generaţie, care vă vor delecta atât prin designul graţios cât şi. Port Braila - Faleza Galati - Palatul Navigatiei. Găsește aici anunțuri cu Bărci, în Galati , Galati.


Barca salupa baja 2islander 260hp si peridoc. Număr de telefon verificat. Auto, moto si ambarcatiuni Ambarcatiuni.


Permis barca galati

Salveaza ca favorit . Galaţi , unde se poate ajunge doar cu barca. D (pentru Delta Dunării) sau Ascociațiile de pescuit sportiv legal constituite. Elena Udrea Galati port ambarcatiuni Elena Udrea. Nu ni s-a permis accesul pe ponton, unde, în depărtare, am observat că doi angajaţi inspectau investiţia. Un brăilean care avea permisul suspendat se plimba cu maşina.


Doi braconieri, prinşi în flagrant şi lăsaţi fără barca cu motor. Examenul pentru certificatul internaţional de conducător de ambarcaţiune de agrement sau permisul pentru barcă , aşa cum este cunoscut de majoritatea . Administratia Fluviala a Dunarii de Jos - Galati , denumita în text. Accesul convoaielor la bara Sulina va fi permis numai cu aprobarea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare