luni, 1 martie 2021

Trepied manechin

Trepied manechin

Ai căutat trepied manechin. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Suport tripod pentru manechin coafor. Produsul este pliabil, usor.


Este un trepied pentru cap manechin pentru practica coafor din metal rezistent. Accesorii Alte accesorii. Bucuresti, Sectorul Ieri 12:31.


Salveaza ca favorit . Acest trepied pentru capul de lucru coafor este universal si se potriveste la orice tip de manechin coafor. Inaltimea maxima a acestui suport profesional de . Manechin croitorie copil vârsta - ani. Unicitatea stativului cu suport rotativ consta in faptul ca . Bustul cu picior confera . Corp manechin masculin cu suport din sticla, vidaXL, Po. Cadou:Comanda Acum cap manechin pentru coafat si primesti cadou un suportpentru prinderea de masa sau pentru montarea pe trepied. Proiectata de IP Man, unul dintre cei mai mari maestri chinezi Wing Chun, aceasta manechine traditionala din lemn . Stabilitatea este asigurata acestui suport universal pentru cap manechin.


Trepied manechin

Cap practica manechin salon frizerie coafor Blond exersat Impletituri CPB01. Baza manechinului poate fi metalica fixa tip trepied sau baza metalica cu roti. Cap de practica manechin pentru vopsit, cu tipuri de par natural 4C.


Trepied pentru cap practica din aluminiu. Lei 30 Lei Fără TVA: 30Lei. Sevalet trepied metalic. Acest sevalet metalic este confectionat din aluminiu si este comercializat in husa.


Trepied manechin

Poate fi folosit si . Adauga in cos Mai multe. Talpa rotunda din lemn tratat, culoare mahon. Ai livrare rapida in toata tara, plata cu car in rate fara . Magazin Recreativ si Educativ. Pătrat de bază de fier întuneric € 300.


TREPIEDUL este din lemn masiv tratat. Cumpara manechin reglabil de croitorie adjustoform barbati- romeo parti- marimea s fg2iefin de la domo. Model bust 8 talie 7 sold 93.


Trepied manechin

Aceste loje (văzute din spate) sunt populate cu manechine , având pancarte pe care.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare