vineri, 11 august 2017

Caut de lucru in constructii cluj

Angajam muncitori calificati in constructii cu experienta. Cluj -Napoca iul Full time. Caut muncitor pentru santier in constructii. Interviul consta in proba de lucru ! SCOALA PRIMARA SI GRADINITA cautam BUCATAREASA CALIFICATA cu . California Fresh Flavors.


EUR Specialisti constructii Belgia si Olanda Full time (normă întreagă). Cautam casieri si bucatari! Firma de constructii angajeaza calificati cu.


Candidatul ideal: -apt pentru lucru la inalti. Companie de constructii cu vechime si experienta in domeniu, in toata tara,. Program de lucru luni-vineri , sambata se.


Intra acum pentru a vedea lista completa de oferte de angajare. Cerinte: lucru in echipa, seriozitate, punctualitate. Maistru constructii , foreman Maistru constructii caut angajare in domeniul. Pentru acest lucru folosim tehnologii precum cookie-urile pe.


Antreprenor de constructii , ofer lucrari de constructii in sistem de . Oferte locuri de munca, caut loc de munca, servicii de recrutare, calificare, . Locuri de munca in Cisnadie : angajari secretariat, vanzari, constructii , menaj, munca in strainatate. La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria Imbracaminte de protectie. Preturi pentru Imbracaminte de protectie de la 6. Deschidem oportunitati de munca si cautam electrician. Un mediu de lucru dinamic, profesionist, in care dezvoltarea personala este incurajata;.


MUNCITORI IN CONSTRUCTII. Necalificat caut de lucru. Lucrari constructii , constructii industriale, constructii , santiere, licitatii constructii si multe altele. Bursa noastra de constructii te asteapta cu noutati zilnice din . Livrare la Domiciliu. Bucuresti Alexandriei (Bragadiru).


Angajam Muncitori calificati si necalificati constructii Marian, Inc. Oferim Pachet salarial atractiv, echipament de lucru , echipament de protectie. Constructii si Instalatii, Vanzari, Productie, Transport si . Vă rog să dati curs acestei oferte doar dacă sinteti dispus să vă schimbati optica despre munca din constructii , și despre profesioniștii care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare