miercuri, 9 august 2017

Locuri de munca timisoara femeie de serviciu

O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 26. Timisoara Ieri 13:Full time. Salveaza ca favorit . Ecomid-Serv angajeaza femeie cu domiciliul in Sacalaz, pentru servicii de curateni. Dorești mai multe oportunități?


Locuri de munca timisoara femeie de serviciu

Durata contractului: ani. Activitati: hranire vitei, hranire vaci, muls vaci cu . Pe BestJobs gasesti cele mai noi anunturi de locuri de munca femeie de serviciu ! Vezi toate ofertele de joburi femeie de serviciu , actualizeaza-ti CV-ul si aplica . Domeniu de activitate: Curatenie, femei de serviciu. Bucuresti, iul, 16:25. Noi anunțuri sunt adăugate zilnic! Găsește un job în Timişoara chiar acum cu jobRapid.


Vezi cele mai noi oferte de muncă din domeniile tale preferate și . Femei , Serviciu Curatenie, Intretinere, Spalat Vase disponibile pe. Femeie De Serviciu la Cleaning Perennius SRL. Pagina din 2de locuri de muncă.


Locuri de munca timisoara femeie de serviciu

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare. Alte locuri de munca. Sediul nostru se afla pe C. Rezultat de cautare pentru femeie timisoara de locuri de munca în România. Avem aproximativ 6de.


Peste 1de infirmiere şi femei de serviciu sunt în spital în acest moment, dar încă mai este. CRIZĂ de femei de serviciu şi infirmiere la Spitalul Judeţean Timişoara : angajatele îşi dau demisia după câteva zile de muncă printre bolnavi. Angajăm femeie de serviciu.


Locuri de munca timisoara femeie de serviciu

Dacă și tu ești la fel ca noi, te invităm să te alături echipei noastre! Fie că ești student sau ai deja experiență, la noi vei găsi oferte diverse de locuri de muncă. Locuri de muncă în Timiș în administrație (autorități și instituții publice).


O bursa speciala a locurilor de munca numai pentru femei va avea loc vineri, in mai multe orase din Arges. Gi Group Oradea recrutează Reprezentant Vânzări pentru un important furnizor de sisteme de igienă profesională. CITESTE SI: Ultima veste despre Sala Polivalenta de 16.


Două femei și un bărbat stau în fața unui robot în producție. Un bărbat caută un post vacant în portalul de locuri de muncă Continental pe . Oportunități locuri de muncă. Companie de servicii publice din Cluj-Napoca cauta un instalator retele de . Craiova, Lucrător comercial.


Târgu Mureș, Lucrător comercial. Timișoara , Consilier vânzări Relaţii clienţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare