joi, 23 noiembrie 2017

Card de credit bcr

Card de credit bcr

Prin cardul de credit BCR ai până la rate fără dobândă, zile perioadă de grație și tranzacții în siguranță prin serviciul 3D Secure. Ai de zile perioadă de grație cu dobândă , cât și până la rate egale cu dobândă și discounturi . Cu ajutorul cardului de credit de la BCR cumperi ce ai nevoie, când ai nevoie și plătești. Cardul de credit Gold BCR. Pentru cardul standar limita de credit este de minim 5Lei și maxim 20.


Card de credit bcr

Ai de asemenea opțiunea de a obține cardul tău de . Exemplu reprezentativ pentru cardul de credit BCR -IKEA: Dobânda Anuală Efectivă (DAE) este de pentru un card de credit BCR – IKEA cu o limită de credit . Aplică pentru cardul de credit , plătește în magazine sau online și poți câștiga unul din cele premii săptămânale de până la 6de lei fiecare. Succesul nostru depinde de al dumneavoastră şi de aceea facem totul pentru a vă fi alături în drumul spre succes! Care sunt condițiile de eligibilitate pentru cardul de credit ? DAE calculat pentru o valoare a liniei de credit aferentă cardului de credit de . Costuri pentru cardul de credit BCR Standard.


Emitere card principal. Cash-back - suma in lei sau euro (in functie de tipul cardului de credit). Comision de analiză și administrare credit. Deschizi aplicația George și obții instant creditul de nevoi personale. Alegi între optiuni.


Card de credit bcr

Opinii, experiente, nemultumiri clienti BCR. Beneficiezi de rate fara dobanda cu cardurile de credit BCR ! Prin card de credit emis de BCR : E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR ! Ai RATE fara dobanda si reduceri . Vezi detalii card de credit : informatii generale, perioada de gratie, dobanda, comisioane si taxe. Criterii de eligibilitate card de cumparaturi. Specialistul BCR precizeaza ca, in momentul in care iti doresti un card de credit , ar fi bine sa iei in considerare mai multe oferte din partea . Clienții BCR cu carduri de credit pot plăti în până la rate fără dobândă orice cumpărături, din magazine din țară sau străinătate,.


Ai căutat card credit bcr. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Organizatorul campaniei promotionale de activare si utilizare carduri de credit BCR este Banca Comerciala. Plateste prin cardul tau de credit BCR in reteaua MedLife si beneficiezi de rate fara dobanda! Calculează rata la credit Calculator. Ai de toate în rate cu cardul de credit de la BCR ! BCR își întâmpină clienții cu o gamă variată de produse de finanțare: credit de nevoi personale DIVERS, carduri de credit , Prima Casă, leasing auto etc.


Plus tot ce-ți dorești.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare