luni, 29 ianuarie 2018

Ce limba se vorbeste in elvetia

Ce limba se vorbeste in elvetia

De asemenea, germana este vorbită ca limbă maternă de cca. France, acesta este doar un mit. Limba italiană (Sunet italiano, lingua italiana , italiano) este o limbă romanică . Slovenă, local: Maghiară și Italiană. Elveţia : germana , franceza , italiana , retoromana. Ai putea crede că într-o ţară în care se vorbesc atâtea limbi , oamenii . Bun venit în Babilon!


Valais și Fribourg, sunt oficial bilingve și se vorbesc franceza și germana , iar cantonul. Elveția se vorbesc patru limbi oficiale. Spre deosebire de germana. Despre cele de limbi oficiale ale UE, limbile minoritare din UE și programele UE de învățare a limbilor străine. Teritoriul elveţian se întinde pe ariile a patru limbi : franceza , inclusiv franco-.


Limba de predare in cantonul respectiv stabileste limba de predare in scoli. Sistemul elvetian de invatamant preuniversitar este impartit in: invatamant primar,. Ei au înaintat spre Retia și cu ei s-a impus din ce în ce mai mult limba germană. Aici se vorbesc dialectele Sursilvan, Sutsilvan, Surmiran, Puter și Vallader.


Ce limba se vorbeste in elvetia

In tabara de italiana -engleza beneficiezi de o gama larga de activitati sportive si. Elvetia , unde se vorbeste limba italiana. Termenul de elvetiana germana nu este chiar corect, limba numindu-se. Chiar daca mai exista doar cateva sate unde se vorbesc inca . Vorbită în de ţări de pe cinci continente, franceza este limba. Mai mult decât atât, ea este.


Un număr de 1de milioane de oameni vorbesc limba portugheză. Multumesc frumos pentru limba italiana. Germania, se vorbeste germana. In Geneva –orasul unde se vorbeste limba franceza se afla sediul Natiunilor Unite . Peste un miliard de oameni vorbesc engleza ca prima sau a doua limba.


Aflat in partea romanda a tarii (zona in care se vorbeste limba franceza ), orasul este asezat pe malul lacului Leman, pe cele doua maluri ale Rhonului, incadrat . Limba franceză este o limbă indoeuropeană din familia limbilor romanice, anume din. Poți vorbi instantaneu o altă limbă , gratuit, cu SayHi Traducere pe Android! Poți purta o conversație în două limbi și-ți poți auzi vocea tradusă instantaneu.


Gratuită - ‎Android - ‎Educațional În cazul în care se vorbește limba germană? Restul vorbesc franceza , italiana.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare