luni, 29 ianuarie 2018

Inchiriere sediu social

Inchiriere sediu social

Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Cluj-Napoca Azi 15:49. Oferim servicii personalizate de gazduire a sediului social in Bucuresti. Ne puteti contacta si pentru servicii de infiintare firme in Bucuresti.


Inchiriere sediu social

Servicii de gazduire sediu social firma de la 4de lei pe an (euro) in Bucuresti si Ilfov, pentru SRL, PFA, I. Serviciul presupune si notificarea corespondentei primite. Stabiliți sediul firmei sau sediul PFA-ului dvs. Sectorul București. Victoria Invest Imobiliare va propune spre inchiriere un apartament cu camere situat la parter inalt, intr-o cladire formata din demisol, parter, etaj si mansarda.


Iata ce servicii va sunt oferite de specialistii de la infiintare-firma. Infiintare firma GRATUIT daca alegeti serviciile de contabilitate - cele mai bune preturi la infiintari firme, acte Registrul Comertului, inchidere firma, sediu social. Ai nevoie de gazduire pentru sediul social al unei societati (SRL, PFA) sau asociatii? Expert Mind te poate ajuta.


Contacteaza-ne acum pentru detalii! In cazul in care v-ati decis sa va deschideti propria firma si nu ati stabilit deja care va fi viitorul sediu social al acesteia . AȚI DECIS SĂ VĂ INFIINȚAȚI PROPRIA FIRMĂ ȘI AVEȚI NEVOIE DE GĂZDUIRE SEDIU SOCIAL IAȘI? Sediu Social sau Punct de Lucru, . Dacă sediul social va fi stabilit la bloc, asociatul are obligația de a obține acordul. Fabrica de Firme oferă și găzduirea sediului social pe cabinet de avocat, . Dovada sediului se face cu contract de închiriere , încheiat între . Stabilirea sediului social într-un apartament de bloc se va baza pe un contract de închiriere sau de comodat care trebuie înregistrat la ANAF.


Atunci poti apela la servicii de gazduire sediu social. Da, in Romania exista . Nu veți mai avea nevoie de documentele de proprietate sau de contractul de închiriere. Procedura de gazduire a unui sediu social dureaza maxim ora, timp in care se va redacta contractul de asistenta juridica. Gazduire sediu social.


Contractul de asistenta juridica . Avocatul detine dreptul legal de a gazdui sediul social al unei societati la sediul sau profesional. In acest caz, nu veti mai avea nevoie . Mai intai infiintati firma pentru a avea personaliutate juridica si un nume iar sediul social il faceti la dvs. Apoi cu stampila si certificat de . Gasirea unui spatiu cu destinatie de sediu social – infiintare.


GAZDUIRE SEDIU SOCIAL. Aceasta este solutia ideala in cazul in care . Agentii nostri va pot pune la dispozitie locatii pentru stabilirea sediului social in Bucuresti. Pentru o oferta personalizata, va rugam sa ne . Inchiriere sediu social ARAD.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare