luni, 15 octombrie 2018

Cap manechin barbat

Cap manechin barbat

Cap manechin barbat machiat. Manechin haine barbati cu cap brate lemn suport pantalon. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Cap de manechin cu par 1 natural.


Cap manechin barbat

Culoarea acesteui cap manechin barbat par natural este saten. Cod: CAP-BARBAT- PROBA Cantitate: bucata. Material: Plastic Culoare: Culoarea. Scoate din comparatie Vezi produsele comparate.


Disponibil in limita stocului. MANECHIN PLASTIC BARBAT CU O MÂNĂ ÎN ȘOLD. Include baza de sticla cu suport pentru talpa si picior, 43Xcm. Talie 69cm,umeri 44cm,sold 93cm.


Timisoara Timis Telefon validat. Livrare gratuită ▻ Varietate de produse în stoc ▻ Trăiește pe picior mare cu puțin. Brațele se pot roti la 3°, iar capul se poate coborî și ridica până la °. Folosit în scopuri de prezentare peruci, ochelari, pălării etc, poate fi folosit și ca decorațiune.


Acest material nu este . Poate fi colorat cu. Nu sunt produse in aceasta categorie. Fiecare manechin este testat si incercat inainte de pornirea productiei, astfel. Magazin Online Vinde Pupete cu Par Natural si Sintetic si Manechine Fara . Set cap practica manechin Jessy Auriu cu ace agrafe cu perle coc exersat coafuri. Set kit foarfeca tuns filat lame brici frizerie coafor barba barbati barber shop.


Un manechin celebru de la noi a oripilat bărbaţii la o prezentare de modă. Desigur, ceea ce voiau să spună era că îşi doresc un bărbat care să le facă să. Numai capul merge la doctor! Manechine pentru coafuri exista numeroase tipuri pe piata dar este necesar de.


Mai intai trebuie sa intelegeti motivul pentru care veti avea nevoie de un cap de formare: pentru a practica coafuri si daca veti folosi instrumente . Vand manechine femei, barbati plastic ,noi si putin folosite. Crezuse că vreun isteț voise să-l sperie și aruncase în piscină un manechin. Un bărbat gol-pușcă plutea în piscină.


Catalina popescu manechin. Janine sau Dana Savuica. Monica Anisie Nu trebuie sa fii o fusiforma pentru a avea succes la barbati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare