vineri, 5 octombrie 2018

Primarie asociatii proprietari

Primarie asociatii proprietari

Legislatie asociatii proprietari. Anexa CONȚINUT CADRU al statutului asociației de proprietari. Asociatii de proprietari. Primăria Municipiului Brașov. ASOCIAȚII DE PROPRIETARI.


Primarie asociatii proprietari

Listă de plată a cotelor de contribuție la cheltuielile asociației de proprietari. Proiect de lege legestart. Noua lege privind inființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari și administrarea condominiilor. Primaria Orasului Bicaz, convoaca reprezentantii asociatiilor de proprietari din orasul Bicaz in vederea unei discutii cu reprezentantii Camerei de Comert Neamt , . Persoană de contact: Ördög Klára, consilier - klara.


Sprijină şi indrumă . Lista asociaţiilor , informaţii utile legate de asociaţiile de proprietari. Primaria Municipiului Deva va pune la dispozitie varianta provizorie spre analiza si . Primaria pregateste, pe furis, un regulament de atestare a administratorilor asociatiilor de proprietari. Administratorii nu ar mai fi obligaţi să obţină de la primărie atestatul. Mai mulţi parlamentari USR au depus, la Senat, un proiect de lege ce prevede că asociaţiile de proprietari sunt entităţi . PRIMĂRIA PITEŞTI – ORGANIGRAMA. DIRECŢIA SERVICII PUBLICE ȘI ACHIZIȚII.


Primarie asociatii proprietari

Scop: organizarea şi funcţionarea asociaţiilor de proprietari. Serviciu: POPESCU MIRELA FLORENTINA. Adresa: Piata Independentei, nr. Compartiment îndrumare asociații proprietari.


Efectuează anchete locative la domiciliul solicitanților în vederea . Referitor la acest obiectiv, se acordă consultanţă economică şi juridică în vederea transformării asociaţiilor de locatari în asociaţii de proprietari , . S-ar putea să se modifice Legea asociaţiilor de proprietari. In scopul sustinerii intereselor . Primaria Sectorului oferă consultanţă juridică gratuită asociaţiilor de proprietari care se află în imposibilitatea de a-i determina pe unii dintre locatari să-şi facă . Rapoarte primaria Fagaras, evidenta populatiei, urbanism. Acest site utilizeaza module cookies.


Primarie asociatii proprietari

Continuand navigarea pe acest site sunteti de acord cu utilizarea lor ! Citeste termenii si conditiile de utilizare ale siteului ! Vaslui, cu complicitatea primãriei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare