miercuri, 26 decembrie 2018

Casier sambata si duminica

Joburi part-time - Anunturi si oferte locuri de munca Bucuresti: Anuntul Telefonic. Angajam lucrator comercial magazin zona Militari, sambata si duminica doua schimburi,. Casiera , vanzatoare pentru terasa inchisa. Posturile deschise de companie sunt cele de casier şi lucrător comercial. Verifică și restul anunțurilor pentru Locuri de muncă pentru Casier ! Beneficiezi de salariu atractiv, un program flexibil si de duminica libera.


Sambata si Duminica nu se lucreaza! Centru de bucatarii nou din zona AFI, angajeaza: Casier cu experienta. Lanțul de restaurante KFC demarează o campanie de recrutare și face.


Cei interesați de un loc de muncă la KFC pot opta pentru posturile de casier sau. Pe BestJobs gasesti cele mai noi anunturi de locuri de munca sambata si duminica ! Vezi toate ofertele de joburi sambata si duminica , actualizeaza-ti CV-ul si aplica acum! Locatie: Cluj-Napoca.


Salariu: 4- 5€. Auto, moto si ambarcatiuni. IT - Telecomunicatii , Casieri - Lucratori comerciali , Lucratori productie - depozit . Am găsit rezultate pentru tine. Anunțul este expirat, șters sau ascuns de către utilizator. Caut loc de munca sâmbăta si.


Tura lucrează Luni, Marți și Sâmbătă cu program 9-și Duminică cu program . Suntem in continua crestere si sustinem raspandirea brandului românesc. Angajez casier si lucrator comercial ShopGo zona Ozana, b-dul 1. Angajam Aistenti scanare ( casieri )- persoane care stau la casa de marcat rapida. Lanțurile de restaurante KFC și Pizza Hut au disponibile peste de posturi în.


Chef Will angajează casier si ajutor de bucatar pentru rulotă și pentru. Full time - Casier -asistent comercial - Bucuresti. Evaluare: - ‎2de voturi Vremea in Casier pe weeken prognoza meteo. Vremea in Casier în weeken prognoza meteo pe sâmbătă şi duminică pentru localitatea Casier , regiunea Veneto, Italia. Loialitate, corectitudine și seriozitate - Disponibilitate de lucru in serile de vineri, sambata si duminica.


Responsabilități: - Încasarea banilor pentru vânzarea . Casier colector , program de lucru in schimburi, prin rotatie se lucreaza si sambata sau duminica , se ofera bonuri de masa de . Nu se lucrează Sâmbata și Duminica. Beneficii Plata se efectuează lunar în funcție de numărul de ședințe prestate. Bonusuri de performanță.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare