vineri, 21 decembrie 2018

Foaie de parcurs transport marfa pdf

Descărcați ca XLSX, PDF , TXT sau citiți online pe Scribd. Transport marfa Ianuarie Afaceri Februarie A ajunge la punctul de lucru (Gol) Martie Transport . FOAIE PARCURS TRANSPORT MARFA A5. Autovehicul - selectie autovehicul din nomenclatorul mijloacelor de transport. PENTRU AUTOVEHICULE CAT. Sarcini de transport : Documente insotitoare Alimentarea autovehiculului.


Foaie de parcurs transport marfa pdf

Date privind gestiunea personalului de bord. Model contract tipizate. Foaie de parcurs auto transport marfa A4. Gratuit pentru comenzi peste 2lei. Blocul de foi de parcurs marfa international contine un numar de 1file, . Completare foaie de parcurs cu ajutorul app.


Foaia de parcurs generată de aplicația EVO GPS . Aplicatia este foarte intuitiva si completa. Pentru a consulta normativul, puteţi accesa documentul în format PDF sau HTML. Act de achiziție a mărfurilor. Actul de achiziție a serviciilor.


Certific realitatea curselor cuprinse în foaia de parcurs. Adresa: ……………………………………………… ……………………………… ……………… 4. Am marfa de transportat! Folosind funcția de foaie de parcurs electronică, șoferii pot întocmi foile de parcurs. Formular pe hartie offset, 60g. Foi de parcurs marfa A5.


Trimite o intrebare pentru acest produs. Perioada deplasare: February-11. Firma exemplu vine cu o foaie de parcurs completată și vă poate ajuta să. Total alimentat (litrii):, 0. Utilizare foii de parcurs și foii de activităţi zilnice (FAZ).


InstrucŃiuni de completare a Foii de parcurs pentru autovehicule transport. Foile de parcurs nu sunt formulare tipizate comune cu un . Colaborează cu – Cu toate serviciile, în probleme de transport persoane şi marfă. ASSOR privind transportul mărfurilor . INTERBUS) pentru transporturi internaţionale .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare