marți, 12 martie 2019

Alocatie de stat copil nascut in spania

Spania nu există alocaţie de stat pentru copii , care să se acorde. Regatul Spaniei obţin ajutor pentru creşterea copilului doar familiile care se încadreaza . Cetăţenii români din Spania pot beneficia de alocaţia plătită de statul român pentru copiii minori. De luna viitoare, românii din Spania care au copii minori vor putea. Guvernul spaniol condiționează plata acestei alocații de un singur . Alocație pentru copii în Spania. Este un ajutor acordat familiilor, monoparentale sau nu, care au copii sub ani sau peste această vârstă cu un grad de invaliditate de peste 65 . Copilul avand domiciliul in Romania, veti beneficia de alocatia de stat pentru copii.


Pentru a obtine alocatia trebuie sa depui cererea insotita de documente la. Romanii stabiliti in Spania impreuna cu familia pot alege pentru copii lor intre alocatia acordata de statul roman si intre alocatia acordata de . Acte necesare pentru copiii născuți in străinătate (UE). ACTELE DE REZIDENŢĂ PĂRINŢI (şi COPIL ) - de exemplu: SPANIA - COD NIE, ITALIA. Danemarca, Marea Britanie, Cipru, Italia și Spania , a precizat Ileana Ghiţă, directorul. Conform legislaţiei europene, orice copil născut în Uniunea Europeană a . Părintele copilului nou- născut trebuie să solicite acordarea alocației la . Certificat naştere copil - copie şi original.


Copil născut în Spania , dar la data depunerii dosarului familia . In situatia in care copilul isi schimba resedinta in statul de activitate al. România sau în alt stat membru. Am un baietel de ani si s-a nascut in Spania ,de aici nu am primit nici un ban pt copil.


Ce trebuie avut în vedere înainte şi după sosirea pe teritoriul Spaniei ? Maria Stănescu, din Ilfov, lucrează în Spania , are un copil minor, care. Romania (stat de activitate a celuilalt părinte) – plăteste alocaţie de stat. Adica alocatia de stat pentru copii care se plateste in tara respectiva. Luxemburgul, cu peste 8de euro, pentru cel de-al treilea copil nascut. Copiii vor beneficia de aceste alocaţii care vor fi oferite de un singur stat sau, eventual, vor primi o diferenţă de la instituţia competentă din . Părinții au dreptul la alocație suplimentară de stat pentru copiii lor necăsătoriți ,. De exemplu, cuantumul alocației pentru copii născuți în regiunea Flandra.


Spania : Beneficiul depinde de venitul anual al familiei. Ei nu au drepturi şi nu-şi pot primi alocaţiile din partea statului spaniol. Asta e ultima lună în care veți mai primi alocația pentru copii.


This is the last month. Copilul meu s-a născut acum două luni și locuiește în Porto. Spania , alocațiile pentru copii sunt rezervate pentru familiile care nu. Fireste ca e nefiresc si imoral ca alocatia unui copil de paznic sa fie aceeasi cu a celui de. Sa-i examineze pe cei fara venituri statul si sa-i scoata in strada cand e. Ce vina are copilul daca sa nascut.


ACTE NECESARE PENTRU ÎNTOCMIREA DOSARULUI DE ALOCAŢIE DE STAT. PENTRU COPIII NĂSCUŢI ÎN SPAŢIUL COMUNITAR EUROPEAN.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare