joi, 7 martie 2019

Trepied coafor

Trepied coafor

Ai libertatea sa platesti in rate. Beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea. Manechin cap suport trepied Stand reglabil coafură practică pentru Salon frizerie coafor. Cumpara acum, 1 sigur prin . Suport tripod pentru manechin coafor.


Produsul este pliabil, usor. Acesta se poare regla pe . Unicitatea stativului cu suport rotativ consta in faptul ca . Inaltimea maxima a acestui suport profesional de . AL) TRPGeneral Lilla Rossa. Material: metal de culoare neagra. Este solid si reglabil.


Cap-cractica-coafor › S. Stabilitatea este asigurata acestui suport universal. Se regleaza pe inaltime si pe orizontale. Usor de transport, si se poate inalta pana la cca. Trepied pentru cap practica din aluminiu. Durata de livrare: - de ore.


Trepied coafor

Livrare Rapida, stocuri mereu actualizate, . Stativ metalic de masa. Cadou: Comanda Acum cap manechin pentru coafat si primesti cadou un suport pentru prinderea de masa sau pentru montarea pe trepied. Catalog de bunuri chinezești. Creșterea și Scăderea intensității de putere a luminei.


Prindere Nuca 1de grade. Cap practica manechin salon frizerie coafor Blond exersat Impletituri CPB01. InchidePreferinte cookieAccept. Sanatate si frumusete. Tablita led multicolora rescriptibila mare cu trepied la pret bun.


Trepied coafor

Intra pe site-ul GlowMania. Un instrument util pentru toti fotografii entuziasti. Puteti comanda produsul complet sau piesele selectate. Dotari Saloane 13lei Se aduce doar pe comanda.


Ai livrare rapida in toata tara, plata cu car in rate fara dobanda sau cu . Evaluare: - ‎Un vot Fancier W8- stativ pentru lumini si blituri, 2. Include geanta de transport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare