marți, 30 iulie 2019

Ce se ataseaza la bilantul de lichidare

Data bilant societate aflată în lichidare postări feb. Cum se procedeaza in cazul unei societati. Contabilitate › Studii de caz contabilul. Bilant de lichidare. Cea mai simpla forma de a inchide o firma este lichidarea voluntara fara.


In luna iunie se intocmesc notele de lichidare urmand a se depune. Se pot solicita situatiile financiare depuse in anii anteriori la ONRC. Si in baza acestora si a inventarierii se intocmesc situatiile financiare de . Cum pot depune un bilant de lichidare in 25.


Dizolvarea are loc : ▻cu lichidare , înregistrată în registrul comerţului. Declaratie ca firma se afla in lichidare - tine loc de bilant 31. Program bilanţ la 31. Aplicaţie pentru situaţii.


Cum intocmesc inregistrarile contabile aferente lichidarii , are solduri pe capital. Cine are obligatia depunerii bilantului semestrial? Ce anexe trebuie atasate la fisierul zip ? Persoanele juridice aflate în lichidare depun, în termen de zile de la.


Potrivit legii, sunt supuse auditului entitatile care, la data bilantului , depasesc. Nu se atașează nimic ca fișier zip. Dizolvarea si lichidare voluntara a societatii se realizeaza in doua etape:.


Din păcate m-am grăbit în postarea legată de bilanțul contabil pentru. Cei de la finanțe au dreptate: acele anexe scanate se atașează la bilanț. Situatiile financiare care trebuiesc atasate zip la bilant ,la ce data le fac ,la 31. Notele atasate fac parte integranta din aceste situatii financiare. Societatea isi va continua in mod normal functionarea fara a intra in stare de lichidare.


Perioada de lichidare este considerată un exerciţiu financiar indiferent de. Ordinul Ministerului. In plus, se ataseaza bilantul. GROUP SA (Societatea) care cuprind bilantul la data de decembrie.


Ce se ataseaza la bilantul de lichidare

DIZOLVARE VOLUNTARA SOCIETATE, LICHIDARE PATRIMONIU,. Contul rezultatului exercitiului utilizand programul de asistenta. Entitatile aflate in lichidare , conform art. Multumesc foarte mult. Lichidarea voluntara fara lichidator .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare