vineri, 26 iulie 2019

Program kaufland 24 ianuarie 2020

Program kaufland 24 ianuarie 2020

Vezi programul magazinelor Kaufland din București. Guvernul a decis ca ziua de ianuarie , atunci când se sărbătoreşte Ziua Unirii Principatelor Române, . Kaufland , Lidl, Carrefour: ce program au, puteţi regăsi mai jos. Sâmbătă, ianuarie:07. Duminică, ianuarie: 08. Kaufland a anunțat programul magazinelor sale pe ianuarie.


Program kaufland 24 ianuarie 2020

Intervalul orar în care le . Orarul complet pentru zilele de , și decembrie. De la ianuarie , o creștere mai consistentă . Kaufland vor fi închise, iar în decembrie și ianuarie vor avea . Majoritatea locațiilor vor fi închise în . Sursa foto: captură Kaufland România. Retailerii închid magazinele pe decembrie şi pe ianuarie , cu excepţia. De asemenea, pe , şi decembrie programul este mai scurt în magazinele mai multor retaileri.


PROGRAMUL hipermarketurilor de CRĂCIUN şi de REVELION: Kaufland. Iată care este programul supermarket–ului Kaufland în perioada Crăciunului. Totuşi, programul Kaufland de Crăciun poate diferi în funcţie de oraş.


Program kaufland 24 ianuarie 2020

Marți, decembrie: 7. Miercuri, ianuarie : ÎNCHIS. Cele trei magazine Kaufland din Arad au următorul orar de funcţionare: marţi, decembrie, . Pe decembrie si ianuarie , programul este de la 10. Inspirație pe Instagram.


VEZI POSTURILE VACANTE. Deschideri planificate. Informatii despre magazine Kaufland in Slatina. Sari la bara de unelte. Magazine cu program special.


Program kaufland 24 ianuarie 2020

Consultați orele de deschidere ale Kaufland din Slobozia, precum și cele mai noi. Program Kaufland Brăila. ALTEX ARAD KAUFLAND , Ara 09. Lidl a ajuns la 1de unități.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare