vineri, 24 ianuarie 2020

Geanta tip servieta

Ai căutat geanta dama tip servieta. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Vrei genti de dama tip produs servieta ? Caracteristicile gentii: Sistem de inchidere: fermoar. Este o servieta din piele de talie medie cu manere mobile . Salveaza ca favorit . Are trei buzunare cu închidere cu fermoar. Compartimentul principal are la interior un buzunar pentru. Se incheie cu fermoar si magnet, are buzunare practice, unul extern, la spate si patru interioare din care doua sunt.


Geanta tip servieta

Geantă de mână tip servietă. Servieta Documente DIPLOMAT PD 137. Produsul nu este disponibil online. Toartă lungă reglabilă și detașabilă. Accesoriul ideal pentru tine.


Alte detalii pe site. Gaseste ceea ce cautai. Genti office de dama din piele ecologica. In ultimii ani, gentile supradimensionate au fost, si inca mai sunt la moda, se poarta. Disponibilitate: in stoc.


Geanta tip servieta

Motivul pentru care se poarta genti cat mai mari, este, . Adaugă în coş Mai multe. De livrare ne ocupam noi. COMPOSITION: BOVINE LEATHER, POLYURETHANE. LINING:1 POLYESTER.


Are doua compartimente incapatoare si un buzunar special pentru tableta. Perfecta pentru iesirile in oras, acesta geanta Millisimo este chic si confortabila, poate fi combinata cu jeans, botine fara toc si camasi lejere. Anunturi de vanzare, cumparare sau inchiriere orice altceva in afara articolelor de pescuit. ADAUGA LA FAVORITE SHARE. Daca vezi pe site un produs care iti place, . Aceasta geanta ofera o impresie buna afacerii dumneavoastra cand este purtata!


Geanta tip servieta

Pentru functionalitati mai largi, puteti sa permiteti cookie-urile tip marketing, acceptand si. Ce tipuri de genti dama se poarta la birou si care nu? GEANTA BARBATI MEIJ ,DIN PIELE ECOLOGICA. Femeie profesionistă cu servietă care arată .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare