vineri, 31 ianuarie 2020

Trepied suport cap manechin

Trepied suport cap manechin

Ai libertatea sa platesti in rate. Evaluare: - ‎O recenzie Cauți cap manechin trepied? Alege din oferta eMAG. Acest trepied pentru capul de lucru coafor este universal si se potriveste la orice tip de manechin coafor.


Trepied suport cap manechin

Inaltimea maxima a acestui suport profesional de . Produsul este pliabil, usor. Este un trepied pentru cap manechin pentru practica coafor din metal rezistent. Material din plastic dur si. Stabilitatea este asigurata acestui suport universal pentru cap manechin. Bustul cu picior confera un aspect elegant și clasic pentru a . Cap de practica manechin pentru vopsit, cu tipuri de par natural 4C.


Asadar, v-ati decis sa cumparati un manechin cu par, pentru practica. Adauga in cos Mai multe. Cap trepied magazine, preturi, oferte. Cap manechin barbat machiat.


Trepied suport cap manechin

Bust rosu 9dama cu picior trepied mahon . Trepied suport pentru cap de exersat 2. Aparatura si Consumabile Saloane de frumusete, aparatura coafor, cap de. Livrare Rapida, stocuri mereu actualizate, . Banda de suport pentru banda din fata pentru banda de peruca cu banda. Cumpara un cap de manechin din par natural sau sintentic de cea mai buna calitate, numai la Beauty Cosmetic.


Clientii Lilla Rossa nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Suport cap de manechin metalic I207. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.


Trepied suport cap manechin

Include stabilizatori de pe partea de jos a trepiedului pentru sprijin suplimentar. Manechinul Adjustoform cu parti reglabile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare