vineri, 13 octombrie 2017

Cap de manechin

Cap de manechin

Ai căutat cap manechin cu par pentru coafat. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Cap de manechin cu par 1 natural. Perfect pentru practica profesionala. Livrare in toata tara.


Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de. Mama si copilul Alte produse copii. Bucuresti, Sectorul Ieri 13:45. Salveaza ca favorit . Accesorii Alte accesorii.


Mai intai trebuie sa intelegeti motivul pentru care veti avea nevoie de un cap de formare: pentru a practica coafuri si daca veti folosi instrumente . Capul de manechin este din silicon si are dimensiuni reale⭐. Kit-ul contine Adeziv IBeauty capac rosu, cutie gene, bucati gene banda si un set de pensete. Cosmetica profesionale, mobilier si aparatura dotare salon. Reverso Context oferă traducere în context din română în engleză pentru cap-de -manechin , cu exemple: Uite ce, cap-de-manechin , am terminat-o cu Dave.


Cap de manechin

Un cap de manechin profesional cu par artificial sau natural 1 este perfect pentru saloane, frizerii, coafor, invatacei pentru scolile de formare profesionala si. Cap manechin de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Produs profesional de calitate superioară, importat din Italia. Preturi si oferta de produse din gama cap de manechin din toate magazinele online din Romania.


Caracteristici: cap manechin dama. Preț pentru pachet (buc.): 2RON fără TVA. Cap Manechin din polistiren, perfect pentru mentinerea perucilor sau a palariilor. Preţ vechi: 3RON fără . CAP MANECHIP - UTILIZABIL PENTRU PROCEDURA DE EXTENSIE SAU DERMOPIGMENTARE.


Cap de manechin

Cap practica folosit la exersarea genelor false sau a machiajelor util pentru cei ce vor sa capete antranement. Acest cap de practica este creat pentru a invata . Comanda astazi PRELUNGITOR PT MENGHINA CAP MANECHIN 10CM la un pret avantajos. Simte-te frumoasa si iubita cu produsele cosmetice si machiaj . Manechinul este dedicat celor care doresc să învețe ca să aranjeze părul cu stil și stiliștilor avansați care.


DNA - CAP MANECHIN 1 PAR NATURAL - INDIAN. Are baza plana pentru o pozitionare cat mai. Parte frontala pentru cap manechin „Magic“, optica de cupru - Partea frontala a capului cu suprafete diferite asigura o prezentare noua si atractiva a vitrinelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare