marți, 17 octombrie 2017

Fisa inscriere titularizare 2020

Fișa de înscriere a fost și ea publicată miercuri la prânz de inspectorate. Documentele anexate la dosar pot fi certificate pentru conformitate cu . Cerere de inscriere , fisa de inscriere , declaratie activitati incompatibile, declaratie recunoastere . PRECIZARI SI COMUNICARI. Lista posturilor titularizabile pentru disciplinele Educatie fizica si sport, Educatoare, Invatatoare . Proba scrisă la concursul de titularizare din data 29.


FIŞA DE EVALUARE a activităţii profesionale, didactice şi ştiinţifice a candidaţilor. Concursul de titularizare! FIŞA DE ÎNSCRIERE LA CONCURSURILE DE OCUPARE A POSTURILOR . Mobilitate conţinut Titularizare. Fișă de înscriere la concursul de Titularizare.


Ești aici: Acasă EXAMENE Titularizare. Actualizare – Lista candidaților înscriși la concursul de titularizare în județul Cluj. Candidații au obligația de a verifica datele de înscriere (mai ales disciplina de concurs) care îi.


Fisa inscriere titularizare 2020

Model fișă înscriere concurs. Fisa inscriere concurs . Copie de pe fila din buletinul de identitate sau cartea de identitate cu numele, prenumele . Fişa de înscriere la concurs, asumată prin semnătură;. N ATENŢIA CADRELOR DIDACTICE CARE DORESC SĂ PARTICIPE LA CONCURSUL DE OCUPARE A POSTURILOR DIDACTICE.


Noi nodele de cereri și fișe de înscriere. Primele rezultate vor fi afişate în august. Va rugam sa completati numarul MAXIM de elevi, din . Ora de începere a examenului scris de Titularizare a fost schimbată, de la 1 ora. Recomandam candidatilor depunerea dosarelor online! Acum zile - Metodologia inscrierii in inv.


Fisa inscriere titularizare 2020

File Size: 6kb: Inspectoratul Școlar JudeÈ›ean Alba a . Datele de inscriere ale candidatilor inscrisi la concurs incadrati pe perioada viabilitate a postului. Ministerului Educației și. Constantin Dincă, candidați nu au participat la concurs, fiind cu fișe nevalidate.


Capac dosar de inscriere titularizare : Precizari candidati: 1. Se acordă puncte din oficiu. Read live updates on the coronavirus pandemic here. Clasa pregătitoare Simulare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare