marți, 10 octombrie 2017

Cerere inscriere titularizare 2020

Cerere inscriere titularizare 2020

Inspector scolar de specialitate — Ultima modificare . Descarcati de mai jos Fisa de Inscriere. Punctaje dosare detasare la cerere prin concurs specific - Click aici. FIŞA DE ÎNSCRIERE LA CONCURSURILE DE OCUPARE A POSTURILOR . Cerere de transfer pentru restrângere de.


Concursul de titularizare! Candidații au obligația de a verifica toate datele de înscriere care îi vizează. Ești aici: Acasă EXAMENE Titularizare. Actualizare – Lista candidaților înscriși la concursul de titularizare în județul Cluj. Proba scrisă la concursul de titularizare din data 29.


Lista cu punctajele cadrelor didactice care solicită detașare la cerere prin concurs. Model cerere contestatie. Punctaje candidati care au solicitat detasare la cerere prin concurs specific. Acum zile - AnunÈ› adeverință medicală.


Cerere inscriere titularizare 2020

N ATENŢIA CADRELOR DIDACTICE CARE DORESC SĂ PARTICIPE LA CONCURSUL DE OCUPARE A POSTURILOR DIDACTICE. Recomandam candidatilor depunerea dosarelor online! Datele de înscriere ale candidaților sunt publicate pe pagina de web a MEC,. Cadrele care au depus dosar la titularizare în ultimii trei ani vor anexa la cererea de înscriere copii ale actelor de studii, grade didactice, . Mai jos puteti descarca declaratia pe propria raspundere care trebuie depusa la dosarul de inscriere pentru . Etapele de transfer consimțit și de pretransfer la cererea personalului. Read live updates on the coronavirus pandemic here.


Candidații care au depus dosare de înscriere la concursul național în ultimii ani. Acte necesare titularizare Vrancea. Dosarul de înscriere la examenul de titularizare conţine: fişa înscriere , copie certificat naştere si casatorie, diploma de studii. Clasa pregătitoare Simulare . Formularea citata provine adesea de la personalul care preia dosarele de inscriere pentru concursul de titularizare.


Cerere inscriere titularizare 2020

Accesul candidaților în centrul de concurs se face numai pe baza actului de identitate valabil și a declarației pe proprie răspundere, . Datele din cererea de înscriere a cadrelor didactice participante la etapa. Ministerului Educației și. Ce va conține dosarul pentru înscrierea la. Capital Uman publică Planul multianual de lansări pentru cereri de propuneri . Cartea Sinteze pentru examenul de TITULARIZARE în .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare