miercuri, 20 iunie 2018

Abonament curatenie apartament

Pentru preturi estimative garsoniere si apartamente puteti accesa pagina . Firma de curatenie si menaj la preturi ieftine in Bucuresti. Tarife servicii de curatenie. La cererea clientului se vor negocia si alte activitati de curatenie necesare dvs. OFERTA ABONAMENTE LUNARE. Curatenie de Intretinere.


Estimare de cost Gratuita la toate tipurile de servicii. Timp Estimat - ore. Abonament de curatenie la domiciliu (frecventa saptamanala).


Putem oferi abonamente de servicii de curățenie pentru apartamente situate în București și, în cazul . Pentru activitatile clasice va prezentam abonamentele standard pentru firme . Servicii de curatenie on-demand. Alege pachetul de curatenie si comanda online. Pachete ieftine si abonamente de curatenie pentru o locuinta curata.


Lista de preturi curatenie Bucuresti a firmei Luvaer - preturi curatenie birouri,. Am creat special cateva tipuri de abonamente la curatenie pentru care puteti . Economie – preturi excelente pentru abonamentele iClean. Calcul aproximativ: - apartament cam = 2Ron - apartament 2. Preturi pentru apartamente curatenie generala: . REDUCERI IMPORTANTE PENTRU ABONAMENTE.


Preturile la curatenie generala apartamente sau curatare spalare canapele, fotolii, scaune . Garsoniera (max 40mp), 5lei. Apartament camere (max 60mp), 6lei. Firma noastra ofera un abonamente pentru apartamente si locuinte. Pentru pachete ce insumeaza mai multe servicii sau abonamente derulate pe o perioada contractuala mai mare, beneficiati de discount-uri importante.


Abonament curatenie apartament

Vezi aici tarifele pentru serviciile de curatenie prestate de firma noastra Perla. Ca sa obtineti preturi si mai bune, puteti apela la abonamente de curatenie. ABONAMENTE : De multe ori am auzit intrebarea : De ce sa imi fac un abonament pentru servicii de curatenie cand pot sa va. Oferta noastra de abonamente pentru serviciile de curatenie.


Oferiti si abonamente de curatenie sau curatenie de intretinere ? Oferta de preturi servicii de curatenie in Piatra Neamt, tarife curatenie. Prestam servicii de curatenie generala, curatenie de intretinere. Aceast serviciu este destinat spatiilor din apartamente sau din vile ce apartin . Externalizarea serviciului de curatenie inseamna costuri diminuate pentru. Fie ca optati pentru servicii individuale, fie ca doriti sa incheiati un abonament , noi . Contractele pentru persoanele juridice si abonamentele pentru persoane .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare