luni, 18 iunie 2018

Cap practica coafor par natural

Cap practica coafor par natural

Cap Manechin Coafura Practica - Par Blond Natural 70cm. Cap de manechin cu par 1 natural. Perfect pentru practica profesionala. Livrare in toata tara. Accesorii Alte accesorii.


Cap practica coafor par natural

Salveaza ca favorit . Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Bucuresti, Sectorul 3 . Cap Manchin Competition PIA OMC, 60cm, Par Natural , Alb. Parul se aseaza foarte bine.


Toate tipurile de coafura pot fi facute cu acest model de cap pentru practica. Manechinul poate fi prins de masa cu ajutotul suportului . Asadar, v-ati decis sa cumparati un manechin cu par, pentru practica. Cap manechin cu par natural blond auriu ideal pentru impletituri si coafat.


Cumpara cap practica saten cu par natural 1rtiefin de la cel. Capul manechin din par natural este ideal pentru orice tip de coafura si frizura. Este rezistent la temperaturi inalte.


Vine insotit de suport pentru masa. NEVERLAND par reale 1 antrenament cap de manechin de practica coafor. Fibre sintetice manechin cap coafor formare cosmetologie papusa cap. Model cu păr Natural. Produs indisponibil momentan.


Cap practica coafor par natural

Cap practica coafor cu par natural. Atentie: Putine produse pe stoc! Tot mai greu este sa gasim pe internet un cap de practica coafor sa fie calitativ si intradevar sa aiba par natural , cand stim cu totii cat de scump este parul natural.


Jun Cap Practica Coafor - Par Saten Natural. Lungime par - 55cm Plus suport Bonus. BALASAM INGRIJIRE pentru cap manechin cu par natural. Magazin Online Vinde Pupete cu Par Natural si.


Cap practica coafor par natural

Descriere Moda si accesorii. Igiena garantata de certificatul de sterilizare prezent in cutie, Recomandate la tuns, . COSMETICE PROFESIONALE (MANICHIURA, COAFOR ,EPILAT,MAKE-UP SI COSMETICA) LIVRARE IN TOATA TARA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare