miercuri, 6 iunie 2018

Curatenie la domiciliu olx

Curatenie la domiciliu. Bucuresti, Sectorul Ieri 17:25. Salveaza ca favorit . Servicii complete de curatenie la domiciliu , toate sectoarele! Angajam personal curatenie ore in Huedin.


Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Calc rufe si fac curătenie la domiciliul Doamnelor! Demolari manuale sau cu utilaje. Angajări la CURĂȚENIE ( cameriste și cameriști) cu EXPERIENȚĂ.


Excut curățenie la domiciliu. Oferim servicii de curatenie si calitate la domiciliu. Firma curatenie , curățenie la domiciliu ,subsoluri de bloc. Un aspect nou, la fel de funcțional. E același OLX pe care-l știi - cu anunțurile, . Prestez servicii curatenie.


Servicii de curatenie la domiciliu - PERSOANA FIZICA CU EXPERIENTA. Oferta angajare - personal curatenie blocuri Pitesti ! Ofer curățenie la domiciliu. Atributiile cuprind: curat , calcat, intretinerea curateniei si gatit. Activitatea se desfasoara la domiciliul angajatorului.


CHIUVETA BUCATARIE INOX, PE BLAT, FRANKE OLX 61 L. X50cm, DREAPTA la cel mai bun pret. Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din . Caut femeie pentru ingrijire permanenta la domiciliu a unei doamne in varsta de ani. OLX , cel mai mare site de anunturi din Romania, lanseaza, incepand din aceasta.


Conditii: – domiciliu in Timisoara – cazier curat – minim clase – . Servicii De Curățenie și Menaj la domiciliu dv sau spatii comerciale. Menajera cu experiență în domeniu caut de lucru. Pentru relații va rog . Caut bona pentru zona Tunari, avem o Baiat tanar,fac curatenie si menaj. Cereri locuri de munca Brasov Inginer topograf, cu domiciliul in Brasov caut loc de.


DOAMNA PENTRU CURATENIE Caut doamna seroasa pentru curatenie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare