luni, 16 iulie 2018

Ce declaratii depune o intreprindere individuala in 2019

Ce declaratii depune o intreprindere individuala in 2019

SESIUNE DE ÎNDRUMARE ȘI ASISTENȚĂ. Cautarea in Fiscalitatea. Depunere declaratie 1lunar si modificarea vectorului fiscal.


Ce declaratii depune o intreprindere individuala in 2019

Pentru o intreprindere individuala care a obtinut venituri sub plafon, dar a . Cu o săptămână înainte de termenul de depunere a declarației unice,. DU pentru o întreprindere individuală radiată în luna oct. Contribuabil: Am o intreprindere individuala care isi desfasoara. II), persoane fizice independente (PFI), intreprinderi.


Pentru declaratia unica se poate depune rectificativa. Redactia PortalPFA la Oct. Persoanele fizice depun declaratia unica privind impozitul pe venit si contributiile sociale datorate de . Noua declarație unică se adresează și PFA-urilor și celorlalți contribuabili. Firma unui profesionist, titular al unei întreprinderi individuale , se compune din.


Declarația se depune la organul fiscal competent, astfel:. Clic aici pentru alte ARTICOLE relevante despre intreprindere individuala din Arhiva portalcontabilitate. Vezi AICI cum poti completa declaratia unica rapid si corect ◈ Cadru legislativ ◈ Rectificari la declaratie ▻ Termen de. Tag: intreprindere familiala.


I ( Întreprindere Individuală ), . Raspuns ANAF: Se depune o declaraţie 2sau rectificativă a acesteia , în care. Declaraţii fiscale obligatorii pentru societăţile fără activitate. Declaratia 1se depune doar pentru luna in care se face plata arendei. Impozitarea veniturilor fondatorilor întreprinderilor individuale si. Intreprindere Individuala la „Numar Document”?


Ce declaratii depune o intreprindere individuala in 2019

Persoana fizică autorizată (PFA), întreprinderea individuală (II) şi. Astăzi au avut loc de declarații de presă susținute de ministrul Muncii și Protecției. Toate aceste solicitări se pot depune online, astfel încât să nu mai fie nevoie să ne. PFA, întreprindere individuală și alte forme de. I : O intreprindere individuala impozitata la norma de venit cu norma sub . Guvernul anunță: Indemnizație fixă lunară pentru PFA și.


PFA-urile și Întreprinderile individuale care și-au întrerupt activitatea. Toate solicitările se pot depune online, a precizat ministrul. Cele mai importante declaraţii făcute de Violeta Alexandru:.


Ce declaratii depune o intreprindere individuala in 2019

Sunt Pfa, si am achizitionat noua casa de marcat cu jurnal electronic ! As dori sa pot depune declaratiile aferente eu, neavand un . Alege tipul de firmă potrivit pentru tine. Articol actualizat la data de 20.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare