joi, 17 ianuarie 2019

Foaia de parcurs document justificativ

Foaia de parcurs este un document justificativ și trebuie să cuprindă: 1. Documentele care stau la baza inregistrarilor in contabilitate pot dobandi calitatea de document justificativ numai in conditiile in care furnizeaza . Este un document justificativ care trebuie să cuprindă următoarele menţiuni: categoria de vehicul utilizat, scopul și locul . Modele de foi de parcurs (Excel). Foile de parcurs ca si documente obligatorii pentru deductibilitatea integrala a cheltuielilor auto (conform OUG 24) este obligatoriu a fi aprobate . In ceea ce priveste calitatea de document justificativ pentru foaia de parcurs , acest. Cum ar trebui sa arate un model de foaie de parcurs ? Efectuate, Document Justificativ de Inregistrare in Contabilitate, Delegatie Brandpaper. Foaie parcurs transport persoane Acarnet 1file.


Eu cum completez ordinul de deplasare pe verso. Dacă nu se întocmesc foi de parcurs se consideră că autoturismul are . Document justificativ al consumului de combustibil pentru autovehicule ce cuprinde o detaliere a numărului de kilometri. Documentele justificative prezentate în această anexă sunt generale şi exemplificative.


FAZ (daca este cazul). Denumire document scanat. Factura este document justificativ care stă la baza înregistrării în. Registrele de contabilitate se pot prezenta sub formă de registre, foi volante sau.


Pentru a fi valabila, o foaie de parcurs trebuie sa fie completata respectand prevederile legislatiei in vigoare. Contestație act administrativ. Codul fiscal nu reglementeaza foaia de parcurs. Exceptia de la prezentarea noului document justificativ priveste doar deducerea TVA, nu si . Fiecare foaie de parcurs conține obligatoriu: - numele . Foi numerotate de parcurs Apentru autovehicule transport marfa este formular tipizat comun, . LISTA DOCUMENTELOR JUSTIFICATIVE CE TREBUIE ANEXATE LA.


Nu este reglementet in nici un act normativ. Pentru o bună înţelegere a prezentului document se recomandă definirea. Fiecare document justificativ din cadrul dosarului de decont va fi prezentat în copie. Conform Codului Fiscal, foile de parcurs trebuie să cuprindă.


Definiții pentru foaie de parcurs din dicționarele: DAS, DE, MDA DLRLC, DTM. A întocmi un document , a redacta un act, a emite un act, a întocmi un memoriu,. Publicație oficială a unui guvern care conține documente justificative. CMR-ul sau scrisoarea de transport international este un document destinat.


Conţinutul acestui act nu este un document cu caracter oficial, fiind destinat pentru. Articolul 35La predarea-primirea autovehiculelor se întocmeşte documentul justificativ pentru. Normă proprie de consum carburant pe kilometru parcurs.


Pentru această mașină va fi necesar să se întocmească foi de parcurs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare