miercuri, 16 ianuarie 2019

Lege privind viza de flotant

Lege privind viza de flotant

Protecția Consumatorilor - A. Mai mult, standardele internaționale privind organizarea alegerilor recomandă . Dispută pe vizele de flotant și restricțiile de vot la locale. Premierul Ludovic Orban și liderul USR Dan Barna au puncte de vedere diferite privind. Expert Forum cere eliminarea propunerii privind viza de flotant la.


De exemplu, legea prevede că alegătorii cu reședință pot solicita . Viza de flotant se acordă pentru o perioadă care nu poate depăși un. Românii care deţin o viză de flotant sunt vizaţi de un proiect al Guvernului,. Mențiunea privind stabilirea reședinței se acordă pentru perioada solicitată, care nu . Guvernul a iniţiat un proiect de lege care ar avea ca scop . Un deputat vrea să schimbe legea prin care se obţin vizele de flotant , astfel încât să nu mai existe situaţii în care peste o mie de persoane să . Menţiunea privind stabilirea reşedinţei se înscrie la cererea persoanei fizice care locuieşte mai mult de zile la adresa la care are locuinţa secundară.


Barna spune că restricţionarea la vot a persoanelor cu viză de flotant ,. Potrivit proiectului de lege privind alegerea primarilor în două tururi de . Cluj, informatii, adresa si. INSCRIEREA IN ACTUL DE IDENTITATE A MENTIUNII PRIVIND STABILIREA RESEDINTEI. VIZA DE FLOTANT (REŞEDINŢA). Cetăţenii români au dreptul să . Menţiunea din cartea de identitate cu privire la domiciliul unei persoane nu are efecte.


De lege lata, există o singură dispoziţie legală prin care s-ar putea anula viza de. Din presă aflăm că şmecheria cu viza de flotant a fost “sabotată” de . Barna: Condiția unei vize de flotant vechi de minim de zile. ACTUALIZARE - Raluca Turcan: Ne angajăm răspunderea pe legea. Legii administrației . Aplicarea vizei de flotant pe actul de identitate.


Trecut deja de Senat, unde a fost adoptat tacit, proiectul de lege privind modificarea procedurii de acordare a vizei de flotant va intra în . Dreptul de ședere al cetățenilor UE este reglementat prin Legea privind. Cerere pentru eliberarea actului de identitate (kb) -, descarcă. Ministerul Justiţiei sau de.


Principalele amendamente adoptate la proiectul de lege vizează perioadă pentru care este permis votul celor cu vize de flotant , astfel perioada . Lista țărilor ai căror cetățeni au nevoie de vize pentru a călători în Regatul Unit. Membrii familiei care provin din afara UE au nevoie de viză ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare