joi, 15 august 2019

Bolero voal

Bolero voal

Haine dama Rochii de mireasa. Salveaza ca favorit . Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de . Boleroul este prietenul ținutelor elegante! Ai libertatea sa platesti in rate, beneficiezi de promotiile zilei, deschiderea coletului la . Ai căutat bolero voal dama. La eMAG, ești liber să alegi din milioane de produse și branduri de top la prețuri avantajoase ⭐. Croi lejer, drapat in partea din fata.


Bolero voal

Maneca sferturi lejera pentru un plus de confort. Acest model nu mai este disponibil. Giorgal Fabricat in Romania. Vezi ghidul măsurilor. Măsuraţi zona cea mai plină a bustului şi a spatelui . Pe margini are cusaturi din șiret – vezi foto.


Bolero cu brosa si maneca lunga ecru 2E. Se incheie in fata cu siret. COMPOZITIE: Fata: poliester, spandex. Dimensiuni: 108cm masura bust si 68cm lungime. Modelul din imagine are 170cm, 60kg, . Sezonul acesta simte-te cocheta si chic cu o tinuta fresh alcatuita dintr-o rochie midi roz pal si un bolero lejer, accesorizat cu volanase.


Bolero voal

Rochie Aura bej cu bolero din voal cu imprimeuri geometrice. MARIMEA:3XL(46) 4XL(48) 5XL(50) 6XL(52) . Eu am azi un bolero de voal foarte finut si potrivit pentru serile mai racoroase si purtat cu o rochie din acelasi material sau nu formeaza o tinuta . Rochita eleganta cu bolero , maneca scurta, exterior voal , dublata la interior cu bumbac 1, cordon in talie, albastru cu dungi argintii, 6-ani - Rochita cu. Similar cu Compleu Rozie cu rochie midi si bolero din voal.


Bleizer din voal marime mare. Livrare: 1-zile lucratoare. Kain watersplash artinya anti air, . Produse fresh despre bolero voal.


Bolero voal

Detalii:Rochita cu o fusta cu terminatii plisate din voal si bolero cu insertii argintii. Inchidere: fermoar pe partea laterala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare