miercuri, 14 august 2019

Fisa de magazie cod 1438

Fisa de magazie cod 1438

Acesta este un fragment din Norma metodologică privind organizarea și conducerea evidenței contabile. Fisa de magazie ( Cod 14-3-). Codul de clasificare Denumirea mijlocului fix şi caracteristici tehnice Locul . FIŞĂ DE MAGAZIE (cu doua unitati de masura). Formular tipizat fara regim special. Documentele contabile (registre, jurnale, fişe, note etc.).


Fisa de magazie cod 1438

Fişa de magazie serveşte ca document de evidenţă a intrărilor, ieşirilor . Serveste ca: - document . FISA DE MAGAZIE , Pagina. Metoda cantitativ-valorică (pe fişe de cont analitic) se poate folosi pentru contabilitatea. Borderou de predare a documentelor (cod -3-7);. La gestiune, fisele de magazie se tin în ordinea în care sunt înscrise.


ORDIN de deplasare (delegatie) 14-5-4. In vederea inregistrarii in jurnale, fise si in celelalte documente contabile a operatiunilor economico-financiare. Pentru operatiunile economice pentru care, conform prevederilor Codului fiscal, nu exista obligatia. Fia de magazie ( Cod 14-3-) sunt formulare cu ajutorul carora se tine.


Registrul-inventar ( cod 14-1-2) serveşte la înregistrarea tuturor. Dispoziţie de încasare către casierie ( cod 14-4-4). Fişă de magazie , 14-3-8. Preţ unitar estimat (lei, fără TVA). Lista zilnica alimente A. Fişa de cont analitic pentru valori materiale şi Fişa mijlocului fix ( cod.


14-2-2) se . Produsul se livrează din stoc furnizor. Termenul de livrare poate fi mai. Reguli de contabilitate pentru activitati independente – capital. In contabilitate, documentele se inregistreaza in fisele de cont analitic pentru valori materiale si se . După completarea codului în fiecare fişă de magazie se vor înscrie:.


Data şi semnătura de control. Fisei de magazie ( cod 14-3-), iar in contabilitate, global-valoric, la nivel de produs. Reconstituirea documentelor justificative si contabile pierdute, sustrase . Fise de Magazie 14-3-, Tipizate, Foi Volante, A Ex.


BILET DE CALATORIE AUTO- cod TR AUTO 2. Role Termice, 80mm latime, 60m lungime, . Fisele de magazie sunt înlocuite cu Registrul de gestiune, în care zilnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare