vineri, 9 august 2019

Bolerouri elegante de seara

Bolerouri elegante de seara

Elegante , din dantelă sau catifea - pe GLAMI le poți găsi pe toate. Comanda online produsele tale preferate. Descopera colectia FashionUp!


Pentru un look chic si trendy iti prezentam noua colectie de bluze si topuri de dama la preturi . Oricare ti-ar fi optiunea, la noi gasesti modele sic, moderne, rafinate si elegante , perfecte pentru timpul liber sau pentru diverse tinute de ocazie, sofisticate. Boleroul este prietenul ținutelor elegante ! Tinuta de ocazie cu bolero si rochie din voal cu volane. Tinuta eleganta cu rochie brodata cu picouri si. Există foarte multe modele de bolerouri elegante. Pentru tinutele speciale, la care vrei sa adaugi un plus de eleganta , acest bolero reprezinta alegerea ideala.


Multe cliente care poarta rochiile de seara NISSA . Compleu de seara fusta lunga cu bolero , din catifea neagra. Aceasta creatie fabuloasa este perfecta pentru doamnele si domnisoarele cu un bust mare deoarece acopera subtil partea superioara. Este piesa vestimentara care completeaza o tinuta eleganta in sezonul rece.


Bolerouri elegante de seara

Rochii elegante de seara. Bolero sic din pene naturale, cu maneca scurta. O rochie eleganta de seara , conceputa special pentru persoanele mai plinute.


Acesta are croiul lejer cu manecile lungi, potrivit pentru petrecerile acestui sezon. Innoieste-ti garderoba cu ultimele tendinte propuse de Zonia. Gama variata de accesorii de mireasa: bolerouri , voaluri, cordoane. Livrare gratuita la comenzi de peste . Femei moale șifon șal wraps pentru seara rochie de nunta Cape Bolero Flapper.


Bolerouri elegante de seara

PC delicate femei nunta jacheta wrap shrug Bolero Sal Cape de plus faux . Dimensiuni: 108cm masura bust si 68cm lungime. Bolero de culoare crem din dantela si poliester. Modelul din imagine are 170cm, 60kg, . Bolero elegant din dantela ce poate fi usor asortat cu o tinuta de ocazie. Pe langa aspectul practic, acest bolerou din dantela aduce un plus de eleganta tinutei dvs.


Colectia: bolerouri pentru rochii de seara Stil: bolerou scurt elegant . Bolero -alb-dantelaBolero -albBolero -albBolero -saten-albDabra_Jacket. Esti in cautarea unei rochii elegante ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare