duminică, 17 noiembrie 2019

Caut femeie pentru curatenie iasi

Iasi iul Part time. Se accepta femei barbati . Locuri de munca Curăţenie - Judeţul Iaşi , angajari Curăţenie. Căută-ți locul de muncă: Recrutare operatori curatenie în Iaşi.


Angajam personal curatenie ( femei de serviciu) in hypermarket ERA IASI. Caută locuri de muncă în România: București, Iași , Brașov, altele. Pe BestJobs gasesti cele mai noi anunturi de locuri de munca curatenie ! Vezi toate ofertele de joburi curatenie , actualizeaza-ti CV-ul si aplica acum! Rezultat de cautare pentru femeie iasi de locuri de munca în România. Băiat ani caut de lucru la case si apartamente zugrăveli,dat cu var,tuns gazon curățenie si treburi . Nov This Pin was discovered by boetraverbi.


Caut doamnă pentru curatenie. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Sunt o persoana onesta,harnica si fac aceste servicii extra-job. Am preturi mici la curatenie. Menajeră cu experiență, 10ani in curățenie , apartamente ,restaurante ,ofer servicii de menaj de luni pînă sîmbătă, ore nu lucrez pe ora . Broker de asigurarare- caut colaboratori.


Menajera Domn caut menajera serioasa, fara vicii, fara obligatii, in Brasov. Domeniu de activitate: Curatenie , femei de serviciu. Sa stie ce inseamna IGIENA, sa fie curata, sa nu fure si sa aiba putere de munca . Ajut Doamna la treburile casnice. Baiat tanar,ajut Doamna la treburile casnice.


Cautam instalatori, zugravi, electricieni. Angajez femeie de serviciu pentru curatenie in scari de bloc. Specialisti in intretinere si administrare. Servicii de admininistrare si curatenie Ingrijire batrani la domiciliu Pensiuni, hoteluri, apartamente Cursuri administrator.


Curățenie birouri și spații comerciale. Firme de curățenie , Servicii curățenie - Iași. Evaluare: - ‎3de voturi Care este pretul corect pentru o femeie care iti face curat in.


Buna Ziua, caut femeie pt curatenie de ori pe luna casa Popesti . Stapana laura publi2 un cuplu pentru sex femei de futut oradea: . Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil”, Iași. Muncitor calificat electrician - Universitatea „Alexandru Ioan Cuza“ din Iaşi. Unitatea de Asistenţa Medico -Socială . Agentii matrimoniale focsani girls for sex bucuresti, doamna caut asociat:. Matrimoniale publ ore iasi.


Publiro anunturi matrimoniale constanta escorte bucuresti show.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare