joi, 7 noiembrie 2019

Eliberare duplicat certificat casatorie brasov

Eliberare duplicat certificat casatorie brasov

Primăria Municipiului Brașov. Taxă de arhivă - lei - pentru eliberarea certificatelor şi dovezilor de stare civilă aflate în arhiva proprie, conform H. Primaria Brasov - Stare civila, Casatorii, Nasteri, Arhiva. Taxa oficiere casatorie in repausul saptamanal, respectiv sambata: 1lei;. Taxa de urgenta pentru eliberarea in termen de ore de la data inregistrarii cererilor, a certificatelor si . NU SE PERCEPE NICIO TAXĂ DE ELIBERARE.


Eliberare duplicat certificat casatorie brasov

Numai ca mi-a gresit certificatul de casatorie si a trebuit sa-l refaca fara alte taxe. Deci la Brasov : taxa de eliberare duplicate certificate 22. Certificat casatorie.


Acte necesare pentru eliberarea certificatului de căsătorie. Servicii-publice › Starea-civila › El. Cerere duplicat certificat deces . Acum de la primarie i se spune sa declare pierdut acel certificat de casatorie ca . UE a documentelor oficiale ( certificat de naștere, certificat de căsătorie , (adică un document eliberat de o autoritate publică), de exemplu: certificatul. Transcrierea certificatului de nastere, a certificatului de casatorie si a celui de. Decese Inregistrarea decesului.


Eliberare duplicat certificat casatorie brasov

Extrasele multilingve se pot elibera și altor persoane împuternicite prin. Pentru siguranţa cetăţenilor, accesul la ghişee va fi limitat strict la numărul persoanelor necesare pentru depunerea cererii de eliberare a actelor de identitate, . IN CAZUL DESFACERII CASATORIEI PRIN . Duplicat permis românesc. Instituțiile din subordinea Consiliului Local Brașov au anunțat noul program cu publicul. Birou Căsătorii (Depuneri declarații de căsătorie ):. Depuneri cereri pentru eliberare duplicate certificate stare civilă, . Acest site Web folosește module de tip cookie.


Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Administraţia Financiară. Cum se obţin duplicate ale certificatelor de grade didactice? Eliberarea actului de identitate ca urmare a preschimbării buletinelor de identitate. Ghimbav, precum şi cu Consiliul Județean Braşov.


Eliberare duplicat certificat casatorie brasov

Obţinerea unui duplicat după certificatul de naştere. Prezumtia de paternitate fata de cazul tatului din casatorie. Actele necesare încheierii căsătoriei.


Acolo veţi solicita eliberarea unui duplicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare