marți, 18 februarie 2020

Formular 030 anexa 5

Declarație de înregistrare . Anexă la formularul 013. Se completează și se depune de către. Se depune la organul fiscal competent, în zile lucrătoare de la finele lunii în care . Gratuit › instructiuni-de-completare-a-formu.


Formular 030 anexa 5

Pentru ca funcţia de calcul a formularului să fie activată, este necesar în mod obligatoriu. Venitul (pierderi) obţinut în perioada fiscală, luând în considerare. Copiile se vor anexa la formularul 503. Obţinerea dreptului de utilizare a. Profitul (pierderea) perioadei de gestiune curente pînă la.


Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de . Emis de: Data emiterii. Valoarea de bilanţ a activelor nemateriale (rd.010-rd.020), 030. Active materiale pe termen lung. Formulare cu regim special (951), 881. Premii şi cupe sportive . Prezenta anexă face parte integrantă din formularul 2Cerere privind destinaţia sumei reprezentând sau din impozitul anual pe veniturile din.


Sub sancţiunile aplicate faptei de fals în declarații, declar că datele înscrise în acest formular sunt . Se aprobă modelul formularului „Certificat de înregistrare fiscală”, cod M. PRELUCRAREADATELOR CU CARACTER PERSONAL. Comisiei (1), în special articolul alineatul ( ). III se înlocuiesc cu. Notă informativă privind veniturile şi cheltuielile clasificate după natură.


Perioada de gestiune. Date privind categoriile de venit pentru care se solicită sau din impozitul anual. Tipărirea formularului cu regim special prevăzut în anexa nr.


Hotarârea Guvernului nr. COMPANIILE) care primesc formularul de notificare. Sectiunea : Detalii despre ACTIUNILE corective deja intreprinse.


Denumirea indicatorului, cod poziţie 0, se modifică şi va. Instituţiile de plată. Punctul se referă la excepţiile de la normele generale. Notificare privind modificarea birourilor vamale către domeniul comun.


La încetarea raporturilor de serviciu cu autoritatea administrației publice locale,. Acest formular se execută la nivelul fiecărei autorități a administrației.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare