miercuri, 26 februarie 2020

Numar de telefon ambasada romaniei in spania

Numar de telefon ambasada romaniei in spania

La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare. Prin această măsură, secția consulară a Ambasadei dorește să vină inclusiv în. AMBASADA ROMÂNIEI în Regatul Spaniei. LA ACESTE NUMERE DE TELEFON NU SE OFERĂ INFORMAȚII CONSULARE ȘI NU SE FAC PROGRAMĂRI ! Secția Consulară a Ambasadei preia doar . Fuera del horario de trabajo, puede utilizar el teléfono para situaciones de emergencia: fallecimientos, accidentes . Textul integral al Hotărârii nr. Adresa: Carretera Huércal de Almería, nr.


Informaţii privind serviciile consulare, precum şi numerele de telefon la . La aceast număr de telefon NU se furnizează informații consulare. Apăsaţi pentru a alege serviciul . Call Center-ul TAROM, la următoarele numere de telefon. Spania : Sectia Consulara a Ambasadei Romaniei la Madrid . Direct la conținutul principal. Uniunea Europeană română. Available languages: ✖. Patricia RĂDUȚ, ministru consilier.


Rruga Pandeli Evangjeli nr. Obținere numărului NIE este unul din cele mai importante lucruri. Ambasada Republicii Moldova în Republica Azerbaidjan. SMS trimis la numărul de telefon declarat la. României , la care puteți . Număr record de infectări.


Spania înăspreşte restricţiile în timp ce creşte numărul focarelor de COVID-19 . Guvernul român a voit astfel să dea o satisfacţiune Cabinetului Spaniol pentru. Instituit odată cu numirea lui Borell, consulatul român din Barcelona a fost. Acum zile - Și în Spania crește numărul infectărilor, spre îngrijorarea.


Conform recomandărilor UE, Spania menține restricții temporare impuse. Hotărârea Comisiei Extraordinare de Sănătate Publică nr. Si gasiti un numar de telefon la care va puteti programa.


Numar de telefon ambasada romaniei in spania

Reluarea graduală a activității cu publicul a Consulatului. La număr de telefon de urgență nu se furnizează informații consulare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare