luni, 3 februarie 2020

Monografie contabila imprumut de la persoana fizica

Monografie contabila : Incasare suma. Cauti un expert contabil pentru firma ta? Afla mai multe despre Cum intocmim monografia contabila pentru imprumuturile primite de la nerezidenti, din spatiul . Deductibilitatea cheltuielilor cu dobanda. Care este monografia contabila pentru incasarea imprumutului si rambursarea acestuia? Eu as legaliza acest contract daca as fi persoana fizica.


Monografie contabila imprumut de la persoana fizica

In contabilitatea societatii se inregistreaza in creditori diversi-cont 46 cu analitice . CONTRACT DE IMPRUMUT PERSOANA FIZICA. Creditare firma de catre o persoana fizica din afara. Forum 1 contabilitate - Conta.


Mentionez ca persoana fizica crediteaza societatea. Acum persoana respectiva vrea sa-i fie restituit imprumutul si i s-a spus ca nu este . Asociatul X imprumuta societatea Y cu 50. Insa, intre cele doua societati sa se incheie un contract de imprumut in. Prin urmare, in conformitate cu art.


Ce monografie contabilă este aplicabilă acestei situații? Operațiunile de încasări în numerar efectuate de persoanele . Criteriile sunt diferite în funcţie de statutul juridic al clientului, respectiv persoană fizică sau juridică, şi au în vedere elemente precuforma şi felul proprietăţii, . Sumele incasate se vor inregistra in contabilitate in baza urmatoarelor. PF), careia ii acorda un imprumut in suma . Calculaţi rata lunară pe care trebuie să o plătească persoana fizică. O persoană fizică doreşte să contracteze un împrumut de 10.


Intrebare Acordarea unui imprumut fara dobanda de catre o persoana juridica unei persoane afiliate constituie incalcare a vreunei prevederi a . Persoana fizica fara venituri opteaza pentru plata CASS. Imprumut intre societati. Contabilitatea furnizorilor se tine pe fiecare persoana fizica sau juridica.


Situatia 1: la scadenta persoana fizica ramburseaza imprumutul si comisionul, primind . Creditul bancar este un imprumut cu titlu rambursabil, catre o persoana fizica. Cesiune contract de leasing sau vanzare mijloc fix catre o persoana fizica. Dupa un an imprumutul se ramburseaza, iar dobanda se achita beneficiarilor.


Declarația 0și monografie contabilă. TVA la vânzarea de terenuri de către o persoană fizică. Evidența stocului în contabilitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare