miercuri, 25 martie 2020

Locuri de munca iasi femeie de servici

Cerințe: Societate din Iasi angajeaza femeie de servici pentru o cladire de birouri si clinici medicale, in zona centrala. Candidatul ideal este o persoana cu . Lucram doar cu contract de munca pe perioada nedeterminata, oferim bonus la stabilitatea locului de munca, salariu motivant si negociabil, decontare. Locuri de munca Curăţenie - Judeţul Iaşi , angajari Curăţenie. Pe BestJobs gasesti cele mai noi anunturi de locuri de munca femeie de serviciu ! Vezi toate ofertele de joburi femeie de serviciu , actualizeaza-ti CV-ul si aplica . Cabinet medical angajeaza femeie de curatenie (menaj). Program luni - joi -si vineri 9-17.


Locuri de munca iasi femeie de servici

Seriozitate, punctualitate. Cele mai bune oferte de locuri de munca : menajere - romjob. Anunturi online gratuite. Publici imediat anunturi cu orice doresti. Toate stirile cu cuvintele cheie: femeie de serviciu.


Câte locuri libere sunt în spitalul de Boli Infecțioase din Iași pentru pacienții cu COVID . Găsește un job în Iaşi chiar acum cu jobRapid. Noi anunțuri sunt adăugate zilnic! Vreti sa fiti o persoana independenta.


Locuri de munca iasi femeie de servici

Femei , Serviciu Curatenie, Intretinere, Spalat Vase disponibile pe Indeed. Inginer Service Aparatura Medicala, Inginer . Noi va oferim contracte de munca intre 2-luni ca bucatari calificati, personal la facut. Acum zile si ore Iași.


Femeie De Serviciu , Personal Curatenie. Se oferă: echipament și mașină de serviciu , telef. Un serviciu convenabil pentru căutarea unui loc de muncă și reluarea în. Angajez femeie de serviciu pentru curatenie in scari de bloc.


Locuri de munca iasi femeie de servici

Dacă și tu ești la fel ca noi, te invităm să te alături echipei noastre! Fie că ești student sau ai deja experiență, la noi vei găsi oferte diverse de locuri de muncă. LOC DE MUNCA VACANT CERINTE FIRMA.


FEMEIE DE SERVICIU , STUDII MEDII, FARA EXPERIENTA PRECIZATA, . Descoperiţi-vă viitorul loc de muncă la Bosch - internaţional. Ofertele noastre de locuri de muncă sunt actualizate în fiecare zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare