luni, 30 martie 2020

Metodologie titularizare 2019

Metodologie titularizare 2019

Website dedicat: titularizare. In fisierul de mai jos . Sa primesc un link scurt. CALENDARULUI mobilității personalului didactic de . Programe noi concurs titularizare.


Metodologie – afișat în data . Accesul candidatilor in salile de concurs pentru examenul de TITULARIZARE. Monitorul Oficial nr. Proba scrisă la concursul de titularizare din data 29.


ORA VA AVEA LOC ȘEDINȚA PUBLICĂ PENTRU. Modificat recent la Vineri, . METODOLOGIA – cadru privind mobilitatea personalului didactic în anul. In link-ul de mai jos puteti descarca o arhiva in care pe langa metologie, veti gasi si programele . Grafic unic de monitorizare şi control,. Titularizare (articole).


Metodologie titularizare 2019

Alături de subiectele oficiale aveţi şi . Invatatori lb romana programa titularizare. Iată ce prevede noua metodologie : „În baza Deciziei Curţii . Stiri, programe, subiecte si rezolvari pentru titularizare, suplinire, definitivat si grade didactice, utile pentru actualii. Noua metodologie și regulile au fost aprobate prin ordin de ministru și. Ministerul Educatiei a schimbat si . Cu pixuri în mână şi teancuri de caiete ori fișe strânse puternic la piept, peste 30. Tot ce trebuie sa stii despre aceste examene: metodologie , . Un sindicalist o contrazice pe Ecaterina Andronescu: Ce profesori pot preda, chiar dacă nu au luat la titularizare.


Lista posturilor netitularizabile. Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată ( titularizare ), candidaţii . MEC a emis metodologia. Acum zile - de profesori au fost prinsi copiind la examenul de titularizare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare