vineri, 13 martie 2020

Motivarea absentelor regulament

Cate absente pot avea fara scaderea notei la purtare? Motivarea absentelor se face de catre invatator sau diriginte, in ziua . Directorul unităţii de învăţământ aprobă motivarea absenţelor elevilor care participă la olimpiadele şcolare județene . Procedura de motivare a absențelor. Absenţele înregistrate doar la anumite ore nu vor fi motivate;. Acest regulament se aplică în incinta Liceului Teoretic „Ştefan Odobleja”. Prezentul regulament este întocmit conform prevederilor Constituţiei.


Model de cerere pentru motivarea absențelor. MOTIVAREA ABSENŢELOR DE LA EXAMENE. Consiliul elevilor funcţionează în baza unui regulament propriu, parte a . Directorul unitatii de învatamânt aproba motivarea absentelor elevilor care participa la olimpiadele scolare nationale, internationale, . Prezenta a Administratiei de Invatamint de Stata din Carolina de.


Boli sau raniri care . Recuperarea absenţelor se face doar cu motivare medicală sau dovada . Directorul poate aproba motivarea absenţelor elevilor, care participă la cantonamente, competiţii, olimpiade, concursuri sau alte evenimente pe plan local, . Regulamentul de organizare şi funcţionare a unităţilor de învăţământ. Pentru motivarea absenţelor medicale care însumează mai mult de 14 . Vezi când sunt EXMATRICULAŢI şi când se scade nota la purtare. Actele prin care se pot motiva . Regulament de organizare şi funcţionare, aprobat de către consiliul de. Decanul poate motiva absenţele studenţilor în cazuri de îmbolnăviri grave,. Pot fi acordate premii si pentru alte situatii prevazute de regulamentul de.


Vlahuță‖, se elaborează de către un. Este interzis elevilor: a) să distrugă . Capitolul IV - Promovarea. Documentele care certifică absenţele se predau într-un interval de zile dirigintelui. Nu se pot motiva și recupera mai mult de activități aplicative (laboratoare, lucrări practice) în regim de gratuitate. REGULAMENT DE ORGANIZARE ȘI FUNCŢIONARE.


Comisia pentru prevenirea absenteismului si abandonului scolar. Cererea pentru motivarea absentelor se poate descarca AICI . CNVA aprobă motivarea absențelor elevilor care participă la .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare