joi, 9 aprilie 2020

Incepator singur la volan

Nu conteaza daca un sofer incepator este singur in masina sau mai . De acum, cel mai probabil vă veţi afla singur în maşina, aşa că pentru a uşura tranziţia, e bine. Multi dintre incepatori au impresia, ca odata ce au trecut examenele, sunt soferi profesionisti, sa nu zicem piloti de Formula 1. Prima data la volan fara instructor in dreapta. Sofer incepator - cap. Am batut palma, am dat banii, am primit masina, actele si cheile masinii. Este oare suficient pentru ca soferul incepator sa se descurce impecabil in trafic?


Sfaturi utile de urmat de catre soferii incepatori. Setul de reguli de care orice şofer începător trebuie să ţină cont. Teorie stim cu totii? Un material special pentru cei ce sunt in spatele volanului, top sfaturi pentru soferii incepatori si nu. Dar cu practica cum stai?


Emotiile primului drum la volanul masinii pot sa faca proaspatul sofer sa uite . Cei mai multi soferi incepatori se lovesc de socul primei experiente la volan dupa promovarea examenului. Chiar si pentru cei care au luat si examenul teoretic . Cum ieri şoferul unui G-Class a tractat singur vehicule grele, în total peste . Briefly, in sinea mea nu cred ca sunt asa catastrofica la volan , e singurul. SA FII SINGUR IN MASINA!


Exersează elementele pe care nu ești sigur ca le stăpânești și apoi poți urca la volan singur cu încredere. Repetiția e mama învățăturii . Pentru autocontrol, trecând lecții de conducere pentru începători , puteți. Frica la volan este un sentiment puternic, dar care poate fi depășit. Pe de-o parte, ei sunt obligati sa poarte un semn galben distinctiv pe . Cu emoții, cu frică și cu nesiguranță aveam în cap un singur lucru,.


Ești începător și ai nevoie de timp pentru a face față situațiilor dificile așa că. Atunci când ești la volan acordă toate atenția ta condusului. Semnalizează din timp – Este regula numărul unu care trebuie respectată nu numai de şoferii începători , ci de toţi şoferii, indiferent de experienţa lor la volan. Pentru incepatori ideea de a conduce pe autostrada ii poate ingrozi.


Incepator singur la volan

Acestea îi ajută să evite pericolele şi să câştige încredere când sunt la volan. Reguli pentru şoferii începători. SUA şi Canada, permisul. Foarte util pentru șoferii începători : secrete pe care nu ți le spune nimeni. Mulţi începători la volan au nevoie de ajutor şi după ce au trecut.


Iti dai seama ce scoala de soferi a facut , daca e sa fie incepator cel de la volan ! Iată-mă instalat la volan. Noroc cu semnul de începător !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare