vineri, 3 aprilie 2020

Oaste sinonim

Oaste sinonim

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Nu reprezintă definiții, ci se indică relații între cuvinte. Sinonime pentru oaste. Vezi conjugări, declinări, antonime si ortografie. Orașul a fost cucerit de ~ inamică.


Mercenari străini nu au . Dictionar de sinonime , definitie osti: FLOAREA-ÓȘTILOR s. Dex Online pentru definitie oaste , oști. Urmatoarele cuvinte sunt . Rar) Oşteni, soldaţi. Traducere vocală, funcționalități offline, sinonime , conjugare, jocuri educative. A plecat cu oastea și n-a mai venit. Ochii săi albaștri ard.


Eu, și de la oaste mă întorc rănit. Fier este un adjectiv nerepertoriat în DA, DEN, DÎLR, MDA, MDN,. Oastea lui zdrobită de prin văi adună. El este sinonim cu boierul, dar cel mai adesea cu Ńăranul.


Oaste sinonim

Cu oastea ta de trandafiri. Propune câte un sinonim contextual pentru cuvintele: deții, plăcut, a reveni, armata;. Preo i, cu crucea-n frunte! Deviza-i libertatea i. Onoare, glorie, faima, distinctie – toate sunt sinonime pentru cuvantul “slava”. Cuvântul – unitatea de bază a vocabu- larului.


Dumnezeu: „Si deodata, impreuna cu ingerul, s-a unit o multime de oaste. Dacă nobilul nu participă la oaste , atunci el trebuia să trimită doi. Apoi își strânse și dânsul toată oastea sa și porni la bătălie.


Oaste sinonim

Notează câte un sinonim potrivit pentru sensul din text al cuvintelor subliniate: vrăjmașii, . Conţine sinonime neologice pentru: închidere, zgârcit, discuta, în ordine, . Erau două vechi corpuri de oaste staţionate în Illyricum, alcătuite după. Văzând că fiul ei preaiubit nu se întoarce de la oaste , Brânduşa ia două „ fermecate. Veniți în Dobrogea în vremea în care era desființată ultima oaste căzăcească,. Tulcea 1Başıbouk, nebun, dezordonat în limba turcă, sinonim cu delibaș. Isus vegheat de oaste ! Vasile Voiculescu, Pe cruce).


Transcrie, din text, câte un sinonim contextual al cuvintelor arşiţă şi ocărau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare