vineri, 17 aprilie 2020

Menajera birouri 4 ore bucuresti

Angajam in Timosoara persoana pentru birou program de ore. Caut doamna serioasa pentru curatenie sediu birouri h, 6-dimineata Pipera (punct reper rond Pipera). Menajera pentru studio videochat. Personal curatenie ore. Salveaza ca favorit . Cele mai bune oferte de locuri de munca: menajere - publi24.


Menajera birouri 4 ore bucuresti

Anunturi online gratuite. Asistenta personala- part time bucuresti. Oferim servicii de curățenie pentru spatii de birouri la preturi accesibile. Angajez doamna menaj locație unități cazare. Angajam menajera pentru familii deosebite din bucuresti.


Ingrijire varstnici, scari blocuri, birouri. Conditii avantajoase de salarizare,bonuri de masa, plata ore sup. Cautam menajera pentru casa de 3mp in zona Centrala, locuita de adulti si copii, fara animale de companieResponsabilitati.


Menajera birouri 4 ore bucuresti

Angajam sot-sotie interni , menajera si administrator. Doar persoane aveau permis. Iasi angajeaza femeie de servici pentru o cladire de birouri si clinici medicale, in zona . Recrutam menajera pentru familie deosebita.


Agentie angajeaza menajera, ingrijitoare ore zona Aviatorilor, un post, . Bucureşti , Sectorul. Publicat de Anca Craciun. Curatenie la domiciliu. Apartamente , vile , case , birouri etc. Ileana Dobre Consulting Sr.


Plasam si personal pentru curatenie birouri , hoteluri sau policlinici. Ipostaza in care a fost filmata o menajera din Constanta de camera de supraveghere. Proprietara a chemat politia, care a ridicat-o pe menajera.


Data publicării: acum ore minute. P) Sfaturi în cumpărarea unui scaun directorial pentru birou. Sediu Administrativ - Birouri A. Firma de servicii angajeaza agenti de curatenie pentru cladiri de birouri in .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare