vineri, 2 februarie 2018

Acte necesare inregistrare firma la primarie

Raportul de evaluare necesar inregistrarii in contabilitate,. Acte necesare pentru inregistrarea in evidentele fiscale a unei societati. Lista actelor care trebuie depuse la primărie ca să nu plătiți un impozit de.


Acte necesare inregistrare firma la primarie

ACTE NECESARE PENTRU PERSOANE JURIDICE. Toate documentele prezentate in copie trebuie sa contina mentiunea „Conform cu originalul”. Fisa de înmatriculare vizata de primăria vânzătorului în cazul facturii fiscale. Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor Cluj, pentru viza organului fiscal de luare in evidenta a mijlocului de transport.


Documente si proceduri necesare privind aceste inregistrari. Fisa de inmatriculare vizata de Autoritatea ad-tiv teritoriala unde vanzatorul isi. Certificatul de inmatriculare al societatii- original si . Primăriei privind impozitele şi taxele. In aceasta pagina veti gasi actele necesare unui intreprinzator pentru infiintarea unei firme.


Acte necesare inregistrare firma la primarie

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa-i contactati pe . Actele necesare inregistrarii cererii pentru:. Nu există informații disponibile pentru această pagină. Cerere tip pentru înregistrare. Inscriere prescolar in programul de sustinere sociala C. Descarcă formularul tip . MPUTERNICIRE din partea firmei și copie după B. ORAR Suntem la dispozitia dvs. Persoane fizice - acte necesare : - Cladiri - Terenuri - Mijloace de transport . Actul de dobândire al imobilului (obligatoriu depusă pagina cu autentificarea actului);.


Declarația de impunere împreună cu celelalte acte necesare se depun la. Ghid inmatriculare auto. Impozite şi taxe - formulare, acte necesare. Acte si Taxe pentru inmatriculare auto laurentiumihai.


Acte necesare inregistrare firma la primarie

Contractele necesare. RAR sau să-ţi iei maşina în evidenţă trebuie să te asiguri că ai toate . Dati click pe link-urile urmatoare pentru formulare si acte necesare. Registrul agricol a blocurilor fizice pentru APIA.


Pentru a declara o masina sau o motocicleta la primarie sau la taxe si impozite, trebuie sa te prezinti cu urmatoarele acte in. Primariei Municipiului Pitesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare