marți, 13 februarie 2018

Bilant lichidare saga

La Registrul comertului Bucuresti imi cere BIlantul de lichidare vizat de ANAF. Onrc actele pentru etapa 1- dizolvare si lichidare. Bilant lichidare SRL - Forum SAGA forum. Probleme contabile › Diverse forum. Intreb aceasta in situatia . In aceasta situatie, in col.


Rog frumos daca cineva ma poate ajuta in rezoplvarea urmatoarei probleme:am o societate pentru care am depus bilant la 31. Buna seara, ma omoara cu zile un bilant de lichidare la 31. Am completat formularul Fcu sume la 01. E vorba de o firma fara activitate, doar cu cheltuieli de constituire, pe care le-am amortizat. Dar, pentru ca nu sunt lamurit deplin, mai trebuie depus la ANAF vreun bilant (situatie financiara, cevade genul) . Trebuie sa fac un bilant de lichidare si nu stiu ce formular sa folosesc, am citit ca se foloseste ultimul formular aprobat de ANAF, dar nu pot sa . Inregistrati pana la momentul intocmirii BILANTULUI DE LICHIDARE absolut toate cheltuielile si veniturile.


Nu faceti balanta pe zero, ci in urma . Sa mai fac bilant interimar pt aceste dividende? Intai depun cerere acolo si apoi fac si bilantul de lichidare ? Anaf › Declaratii_R static. Ca o remarcă legat de bilanț : am văzut multe adrese de la ANAF legate.


Transfer imobil catre asociatul unic nerezident. Căută-ți locul de muncă: Contabil-cu-experienta-in- saga în Bucureşti,. Contabila cu experienta, ofer servicii de contabilitate pana la nivel balanța, bilant.


Salariu de doua ori pe luna avans lichidare plus tichete de masa si contract de . Pretul este in functie de volumul activitatii Dvs. Sunt expert-contabil atestat CECCAR Cluj- Napoca. S -au actualizat formularele PDF pentru declaratiile 10 3si bilant. Acestea se vor putea tipari separat cu optiunea Stat de lichidare - alte categorii.


Curs contabilitate SAGA predat de Expert contabil activ CECCAR. Denumirea elementului Nr. Pagina - Forum SAGA sagasoft. S-a actualizat bilantul. In analiza de azi avem doua intrebari la care va raspunde expertul contabil Anca Ivanov: 1. Este obligatorie pentru cei care efectueaz pli n sistemul avans- lichidare.


Certificare bilant la 31. Import automat extrase de cont in SAGA. Contabil contabilitate completa pana la bilant experienta min.


Cerinte: experienta minim ani, cunoscator SAGA , seriozitate si profesionalism. Se pare ca unii colegi au fost sunati de la ANAF cum ca este obligatoriu la dosarul de bilant – si politicile contabile … la toate bilanturile .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare