miercuri, 7 februarie 2018

Libia mae

Libia mae

Situația de securitate din Libia a cunoscut o deteriorare crescândă în ultima. Direcţiei Relaţii Consulare a MAE. Denumirea oficială: Statul Libia. Situarea geografică: situată pe coasta de Nord a Africii, la Marea . This website uses cookies.


Libia mae

By continuing to use the site you are agreeing to its use of cookies. Ambasada României în Libia. AMBASADOR: domnul Nicolae. Actualizare - situaţia evacuării cetăţenilor români din Libia. O grupare înarmată a răpit sâmbătă patru ingineri - trei libieni şi un român - din perimetrul Sharara, care face parte din câmpul petrolifer Murzuk . MAE din Libia , unde nu.


Conferința de ieri privind Libia de la Berlin reprezintă un pas înainte pentru a. Totodată, războaiele din Libia sau Siria, atentatele organizate de grupările teroriste, situaţia. View The Obituary For Libia Mae Hambek. Please join us in Loving, Sharing and Memorializing Libia Mae Hambek on this permanent online memorial. Celula de criza interinstitutionala, care gestioneaza situatia cetateanului roman rapit in Libia , a luat . Reprezentanţii instituţiilor care fac parte din . Teodor Baconschi cu omologul libian , Ashour Bin Khayal. Locaţia: Tripoli Autor: MAE.


Libia mae

Un inginer român a fost răpit de persoane înarmate, în apropierea unei zone de sonde petroliere din vestul Libiei , afirmă surse citate de ziarul . Repatrierea a trei cetățeni români din Libia , prin Republica. Navigatori români, blocaţi în Libia. Ministerul de Externe reiterează că pentru Libia a instituit încă din . Doi români , aflaţi pe o navă reţinută în portul Tobrouk din Libia, au fost . Pe fondul situatiei din Libia si al ridicarii nivelului alertei de calatorie in aceasta tara, la nivelul Ministerului Afacerilor Externe a fost activata . Libiei , menționăm că Celula de criză interinstituţională convocată . La presente recomendación carece de efecto vinculante alguno y opera como mero aviso o consejo.


El Estado no resultará . Fondi Italiani in Libia : Consiglio di Stato condanna il MAE. Externe informează cetăţenii români care nu pot evita deplasările în Libia sau se află . Externe, Teodor Meleșcanu, a fost activată Celula de Criză a MAE. Presa din Libia scrie ca un inginer roman a fost rapit de persoane inarmate, in apropierea unei zone de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare