vineri, 16 martie 2018

Ce înseamnă când visezi ca ninge

Ce înseamnă când visezi ca ninge

Ce înseamnă când visezi că ninge cu fulgi de nea mari. Te așteaptă o conversație importantă cu o persoană apropiată. Doar de tine depinde . In functie de experienta cu care te-ai confruntat in lumea viselor, zapada are diferite interpretari.


Citeste ce inseamna cand visezi ca ninge si . Afla ce inseamna cand visezi ca ninge ! Ce insemna cand visezi Zapada? Daca visezi ca indepartezi zapada cu lopata inseamna ca va trebui sa fii atent la actiunile unei. Visul acesta îţi vesteşte că nu vei înţelege mare lucru din banii tăi, banii ţi se scurg din mână ca apa sau ca nisipul.


Ninsoarea ofera sanse noi si pune lucrurile in miscare, poate insemna demararea unei noi activitati. Nu e bine daca visezi zapada facuta gramezi. Daca in acel vis vezi si cum ninge , inseamna ca ca vei avea succes, iar starea de alerta iti va servi drept ghid pentru a capata mai multa incredere . Subconstientul te „plimbă” prin multe tărâmuri și îți prezintă numeroase experiențe în timpul somnului. Unele sunt mai ușor de înțeles, . Zăpada din vis poate semnifica inbiții, sentimente ori emoții nemărturisite. Visul în care privești cum ninge reprezintă adeseori un nou și pur . Dacă visezi o zăpadă care se topește, ți se indică faptul că ți-ai recunoscut.


Ce înseamnă când visezi ca ninge

Interpretarea visului unde visezi fulgi de zăpadă. Ce semnifică gheața în vis. Daca te intrebi ce inseamna daca visezi ca esti gravida, atunci visele in care.


Fulgii de zapada atunci cand ninge care iti apar in vis reprezinta . Afară ninge ca într-un vis efemer cu fulgi albi şi moi, Care cad din cer. Inimele ne sunt pline de speranţă. Totodată,mai poate însemna şi că vei primi o veste bună. Zapada in vis are multiple mesaje, in functie de contextual visului.


Ce fenomene visezi cel mai des? Nu am cuvinte, pur şi simplu plâng şi sunt şi bucuroasă – FOTO,. Bucium ninge ca în poveşti! Aceasta înseamnă că neînțelegerile vor apărea cu ceilalți membri ai familiei. Ca de obicei, cand ninge , Romania e captiva.


E ca unul din visele alea în care fugi pe loc neputincios, urmărit de un monstru. Ceea ce înseamnă că nici Gabriela Firea nu e fan Busu. Ni se întâmplă tuturor să visăm fenomene meteo specifice unui anotimp, intensitatea acestor vise fiind una aparte. Iată ce semnificaţii au. Pentru mine, zapada inseamna dragoste, liniste sufleteasca, dorinte implinite.


Sunt vizate județele Buzău, Brăila, Ialomița, Călărași și Tulcea. Aici, vântul va bate cu rafale de 70. Nu credeam că mă poate afecta așa, nici în visele cele mai urâte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare