luni, 19 martie 2018

Coduri caen eligibile pentru fonduri europene 2020

Coduri caen eligibile pentru fonduri europene 2020

AGRICULTURĂ, SILVICULTURĂ ȘI. Fabricarea pesticidelor și a altor produse agrochimice. Alte activitati auxiliare activitatilor de asigurari si fonduri de pensii.


Coduri caen eligibile pentru fonduri europene 2020

Anexa – Lista domeniilor de activitate eligibile. In Fonduri Europene si Guvernamentale. Consultanta fonduri europene servicii si comert, fisa prezentare, grila punctaj, domenii. Finantare maxim , dar nu mai mult de 250.


Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. LISTE Domeniile in care PFA, SRL si alte mici afaceri vor putea lua fonduri europene. CAEN pentru care solicită. Uniunii Europene ajutoarelor de minimis si 100. Activitati auxiliare de asigurari si fonduri de pensii.


Coduri caen eligibile pentru fonduri europene 2020

Top Consult, cea mai bună alegere pentru accesarea fondurilor nerambursabile POR 2. Finanţare europeană pentru microîntreprinderile din mediul urban: 200. Vrei să accesezi fonduri nerambsabile, însă nu știi cum să alegi programul de. Criterii eligibilitate în Grupul Ţintă. Perioada de depunere a proiectelor este 24. Tipuri de investitii eligibile.


Investitii in active corporale. Maxim din valoarea totală a cheltuielilor eligibile din proiect (exclusiv TVA) dar nu mai mult de. Pentru a facilita accesarea fondurilor europene nerambursabile prin FEADR, . Aparate şi instalaţii de măsură, control, reglare, cititoare pentru cod de . Dacă am mai obținut o altă finanțare pe fonduri europene , însa într-un alt program, mai pot obține o nouă . Observatia pe care o am este legata de lista codurilor caen eligibile prin POR. Statul va plăti din fonduri europene , timp de maximum an, salariul minim . Sprijinirea crearii si extinderea capacitatilor avansate.


Coduri caen eligibile pentru fonduri europene 2020

Descarca anexa POR 2. Ministrul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene. Daca mi se confirma eligibilitate trebuie sa contactez eu banca? Pentru garantarea oferita de FNGCIMM trebuie sa indepliniti. Formare profesionala – intra sub incidenta schemei de ajutor de.


Nu sunt eligibile activităţile complementare activităţii de bază desfaşurată de solicitant!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare