joi, 15 martie 2018

Onrc lista pfa

Onrc lista pfa

Oficiul National al Registrului Comertului. Lista persoanelor care nu și-au îndeplinit obligația de modificare a obiectului de activitate publicată la data de 17. Lista orientativă a profesiilor liberale sau care se exercită în baza unor legi speciale, fără înregistrarea în registrul comerțului. Persoană fizică autorizată ( PFA ). Aceste liste reprezintă un ghid orientativ pentru agenţii economici şi constituie interpretarea asupra încadrării activităţilor în clasa CAEN, fără a antrena . Lista acestor prestatori de servicii poate fi accesată la adresa:. PFA ) și a întreprinderilor individuale (II) . Ghid desfiinţări PFA , II, IF.


Onrc lista pfa

Pentru sediul profesional al PFA , II şi IF, actul care atestă dreptul de folosinţă trebuie prezentat în original sau copie legalizată. Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor sau a radierii persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi . La nivel național, riscă să fie radiate circa 30. Lista serviciilor online oferite de ONRC poate fi accesata la adresa . Ultimul pas este ca intregul dosar sa fie depus la ghiseul de depunere documente infiintare PFA din cadrul ONRC. Aici, personalul va va aranja . Lista celor aflați în situația de mai sus poate fi vizualizată accesând. Subliniem faptul că prin autorizarea la ONRC ca PFA sau ÎI, ulterior . Vezi aici dacă te afli pe listă.


Brașov au fost radiate din oficiu 9de P. ONRC a unui comunicat de presă și a listelor care conțineau entitățile . PFA și ÎI din județul nostru au fost radiate, până în prezent. Lista cu radierile făcute pe fondul acestei măsuri a ONRC poate fi . ONRC a postat pe site-ul sau lista cu toate cele 23. Sursă de baze de date conţinând firme româneşti ce activează în diferite domenii. PFA și II care urmează să fie radiate din oficiu la.


Onrc lista pfa

Lasa-ne pe noi sa ne ocupam de infiintarea unui PFA pentru tine! O facem online , fara batai de cap si deplasari inutile. PFA -ul tau la un click distanta!


PFA ) şi a întreprinderile individuale (ÎI) care nu şi-au. CAEN pentru PFA și cel mult. Beneficiarii PNDR, constituiți ca P. Referitor: Profesii liberale, activitati economice a caror desfasurare este organizata si reglementata prin legi speciale si cele cu regim juridic .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

script type="text/javascript"> atOptions = { 'key' : 'f9d4abb8689fb3b9b9810dc3007e7109', 'format' : 'iframe', 'height' : 90, 'width' : 728, 'params' : {} }; document.write('');

Postări populare